Muhsin ATAĞ´a FİAP Altın Madalya ödülü

Trabzon Vakfı Fotoğrafçılık Kulübü üyemiz Muhsin ATAĞ,
26 Mayıs 2012 tarihinde 9.su düzenlenen Adana Rotary Kulübü'nün Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu gözetiminde düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışmasında
FİAP Altın Madalya ödülünü kazandı.

Muhsin ATAĞ,
1984 Tatvan doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunu. Çeşitli tv kanallarında ve ajanslarda kameramanlık ve yayın yönetmenliği yaptı. 2010 yılında Ankaraya taşındı. Halen Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda memur olarak çalışıyor. Trabzon Vakfı'na Muammer Zeki GÜVEN'in öğrencisi olarak geldi. Uzun ve yoğun geçen bir eğitimle burada fotoğraf estetiğini ve tekniğini öğrenip geliştirdi. Daha önceki çalışmaları Fotoğraf Dergisi'nin yeni yüzler sayfasında yayımlandı. İfsak Genç Fotoğrafçılar Festivali ve İstanbul Üniversitesi Benim Karem Yarışmasında fotoğrafları sergilendi.

Yayınlanma Tarihi : 28 Mayıs 2012