TRABZON VAKFI´NDAN OF BELEDİYESİ´NE ZİYARET

Ankara’da faaliyet gösteren Trabzon Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül ve beraberindekiler Trabzon’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Vakıf Başkanı Aygül: "Bu yıl 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Ankara’da 9.’sunu düzenleyecekleri Her Yönüyle Trabzon Günleri hakkında bilgi verdi. 38 yıl önce 1976’da Trabzon Derneği’ni kurduk. O tarihten itibaren çalışmalarımızı yöremiz insanına yönelik aralıksız sürdürüyoruz. Bu yıl Ankara’da etkinliğimizin 9.’sunu gerçekleştireceğiz. 10.’sunu nasipse Almanya Köln’de gerçekleştireceğiz." dedi.

Trabzon Vakfı Başkanı Bilgin Aygül, vakıf olarak yapılan ortak çalışmaları önemsediklerini belirterek, her zaman Of Belediyesinin yanında olduklarını söyledi. Aygül, Trabzon’un ekonomik huzur anlamında kalkınmasını arzuladıklarını ifade ederek, "Biz de Ankara’da Trabzon Vakfı olarak büyük çalışmalar yaptık. Gezi kapsamında tüm ilçelerimizi ziyaret ettik. Amacımız yeni seçilen belediye başkanlarımızla tanışmak ve ilçelerimizdeki eksiklikleri tespit etmektir. Yapabileceğimiz şeyler varsa katkı sunmaktır. Biz Trabzon’umuzun bir bütün olarak kalkınmasını arzuluyoruz. Bunun için seçilmişlerle bürokrasilerle ortaklaşıp hep birlikte kalınmak için projeler üretmeliyiz ve destek sunmalıyız" dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu çalışmalarından dolayı Bilgin Aygül’e teşekkür etti.

Haber: Gökhan Karataş

Yayınlanma Tarihi : 19 Kasım 2014