Trabzon Erdoğdu Lisesi Dünya şampiyonu

Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası final maçında, Brezilya temsilcisini mağlup ederek namağlup Dünya Şampiyonu olan; Trabzonumuzu, Ülkemizi gururlandıran Erdoğdu Anadolu Lisesi Futbol Takımımızı, Yöneticilerini ve velilerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği

Hürriyet Gazetesi Haber:

Türkiye'yi Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası'nda temsil eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Guatemala'da düzenlenen Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası finalinde, Türkiye'yi temsil eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Brezilya temsilcisini 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.

Guatemala'da yapılan şampiyonada dün yarı finalde Fransa ekibini 1-0 mağlup eden Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi, Brezilya ile karşılaştı. Erdoğdu Anadolu Lisesi, 19. dakikada Volkan Batman ve 44. dakikada Talha Aydemir'in golleriyle zafere ulaştı.

Brezilya temsilcisinin 55. dakikada gelen golüne rağmen Erdoğdu Anadolu Lisesi şampiyonluğa ulaştı.

Maçın ardından Erdoğdu Lisesi oyuncuları şampiyonluk kupasını alırken, kolbastı oynayarak da şampiyonluk sevinci yaşadı.

Yayınlanma Tarihi : 20 Nisan 2015