TRAFOK Trabzon Vakfı Fotoğrafçılık Kulübü

İnkılap Sokak No:18/13 Kızılay ANKARA
Telefon: 0312 418 17 58

Katılan Fotoğrafçılar:
A.Mahir Erdem, Ali Yıldız, Alpaslan Akbulut, M.Atila Aksu, A.Atila Raydemir, Ayşegül Güner, Ayten Küçükkaraaslan, Bülent Yıldırım, Damla Alioğlu Alper, Dilay Yenidoğan, Emine Bodur, Emine Gülnaz Kılınç, Erdinç Çavdaroğlu, Erdoğan Dede, Ersin Bozkurt, F.Füruzan Oğuz, Faruk Çaykara, Fatma Açıkgöz, Fatma Erdem, Garip Hanoğlu, Gülen Alioğlu, Gülnur Erdem, Gülşen Korkmaz Berber, Gülten Yıldız, Hakan Olgun, Hülya Emeksiz, G.Işıltan Kotancı, Kemal Alioğlu, Mahmut Alan, Mehmet Esenkar, Melek Özaktan, Meral Tekinarslan, M.Zeki Güven, Muhsin Atağ, Murat Özkan, M.İhsan Albayrak, Nesrin Korkmaz, Özden Özkan, Öykü Serap Yıldırım, Özkan Akçay, Savaş Uzunbayır, Seçil Karabay, Sefa Altunsoy, Seher Ferik, Selen Saltık, Selma Kotancı, Selma Yılmaz, Sema Çiftçi, Serap Varlı, Serdar Gelişli, Sermin Güner, Suna Cihan, Ş.Serhat Altın, Şükran Arslan, Ümit Altın, Vural Bodur, Yüksel Aksu, Ziya Karakelle, Zuhal Karakelle.

Trabzon Vakfı Fotoğrafçılık Kulübü ZAMAN NEHRİNDEN TUTTUKLARIMIZ Fotoğraf Sergisi 25.05.2013

Yayınlanma Tarihi : 14 Mayıs 2013