Son Güncelleme: 10 Aralık 2017 21:54:23

Hamsi Günü Etkinliği

Vakfımız, Derneğimiz ve Kadın Platformumuzun hazırladığı geleneksel hamsi günü 3 Aralık 2017 günü Vakfımız salonunda gerçekleştirilmiştir.

Hemşehrimiz hanımefendilere ayrılmış bu özel günde Türk Halk Müziği koromuz koristleri ve kurucusu Coşkun İskenderoğlu ve kemençeci Yaşar Tepe sahne alarak büyük bir coşku yaşattılar.

Hamsi ve birbirinden lezzetli yöresel yiyeceklerimizin yanında konuk STK üyelerine horonumuz dostluk eğlence ve gastronomi kültürümüz tanıtılmıştır.

Yayınlanma Tarihi : 10 Aralık 2017

Ihlamur Konağı Konseri

Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu, Şef Serbülent YASUN yönetiminde 18 Kasım 2017 günü Ihlamur Konağı huzurevi ve yaşlı bakım merkezi sakinlerine konser verdi.

Yayınlanma Tarihi : 19 Kasım 2017

FOLKLOR KURSLARIMIZ BAŞLIYOR

Vakfımız ve Derneğimiz, kentimizin geleneksel, yöresel değerlerinden biri olan Trabzon Folklorunu sevdirmek, tanıtmak ve öğreterek yaşatmak amacıyla folklor kursları düzenleyecektir.

Folklor Eğitmeni Hülya Uçarkol Bilen’in gözetimi ve denetiminde gerçekleştirilecek olan kursların müracaatı vakfımız sekretaryasında yapılacaktır.

Cumartesi saat: 11:00-12:00 arası gerçekleştirilecek olan folklor eğitimi kayıtları 15 Kasım 2017 tarihinde başlayacaktır. Yaş grubu aralığı yoktur. Kurslarımız 2 Aralık 2017’den itibaren her hafta sonu devam edecektir.

Yayınlanma Tarihi : 15 Kasım 2017

Trabzon Vakfı Resim Kursu 2017-2018 dönemi çalışmaları başlıyor.

Trabzon Vakfı Resim Kursu 2017-2018 dönemi çalışmalarına 20 Ekim 2017 Cuma günü 10:00-14:00 saatleri arasında başlayacaktır.

Resim Sanatçısı Aynur Ocak Gündoğan tarafından verilecek yağlı boya resim kursu için kayıtlar devam etmektedir.

Siz de Resim Sanatına ilgi duyuyor iseniz Vakfımızda son derece sıcak ve samimi bir ortamda bu hobinizi gerçekleştirme imkanı bulabilirsiniz.

Başvurularınızı bekliyoruz.
Ayrıntılı bilgi ve kayıt için lütfen Vakıf Sekreteryamız ile iletişime geçiniz.

Yayınlanma Tarihi : 25 Eylül 2017

Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu,
2017-2018 dönemi çalışmalarına başlıyor.

Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu, TRT Türk Halk Müziği Korosu Şeflerinden Sayın Serbülent YASUN yönetimindeki çalışmalarına 30 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 13:00'de Vakıf merkezinde başlayacaktır.

Katılımlarınızı bekliyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 25 Eylül 2017