Son Güncelleme: 21 Nisan 2019 23:14:18

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yıldönümünde
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor,
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve tüm şehitlerimizi
rahmet ve şükranla anıyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 21 Nisan 2019

TABZON VAKFI
TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ

Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu’nun
Şef Selçuk AYGAN yönetiminde
vereceği konseri onurlandırmanızı dileriz.

Konser Tarihi: 24 Nisan 2019 • Saat: 19:30-21:30
Yer: Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu Beşevler-ANKARA

Yayınlanma Tarihi : 18 Nisan 2019

SÖYLEŞİ

"GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KANSER TEDAVİSİ"
konulu söyleşi,
Başkent Üniversitesi
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi
PROF. DR. FAİK SARIALİOĞLU'nun katılımı ile
25 Nisan 2019 Perşembe Günü Saat 16:00'da
Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans salonunda gerçekleştirilecektir.
Katılımlarınızı bekliyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 16 Nisan 2019

Trabzon Sanat Tiyatrosu Ankara´da

Trabzon Sanat Tiyatrosu'nun
"Şeytana Lanet"
adlı oyunu ile Ankara Ethos Tiyatro Festivali'ndeyiz.

Ankara'daki dostlara duyurulur.

Tarih: 14 Nisan 2019
Saat: 16:00
Yer: Düşkapanı Sanat Merkezi Çankaya-ANKARA

Yayınlanma Tarihi : 11 Nisan 2019
TRAFOK
TRABZON VAKFI FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ
YIL SONU GEZİSİ

Elazığ - Tunceli - Bingöl - Muş - Tatvan - Mardin - Diyarbakır - Urfa - Gaziantep - Kahramanmaraş
27 Nisan – 4 Mayıs 2019
7 GÜN – 6 GECE

27 Nisan 2019 Cumartesi:
Ankara’dan saat 19:00 Elazığ’a hareket.

Harput-Elazığ-Tunceli
28 Nisan 2019 Pazar:

Harput’ta gün doğumunun fotoğraflanmasının ardından sabah kahvaltısını yapıyoruz. (İsteğe Bağlı). Harput Kalesi, Ulu Cami, Saba Hatun Camii, Üryan Baba Türbesi, Tunceli’ye Hareket, Feribottan Pertek Kalesi, Munzur Vadisi, Gözeler, Konaklamak için otele yerleşiyoruz.
1. gün Konaklama Tunceli (Grand Şaroğlu Otel)

Tunceli-Bingöl-Muş-Tatvan
29 Nisan 2019 Pazartesi:

Sabah kahvaltısının ardından (erken hareket edilecektir.) Elazığ üzerinden Bingöl’e hareket, Bingöl’de yüzen adaları fotoğraflıyoruz, Muş’ta Muş Lalelerini çekiyoruz. Tatvan’a Hareket, Minibüslerle Nemrut krater gölünü fotoğraflıyoruz, Daha sonra Ahlat mezarlığını ve günbatımını çekiyoruz, Tatvan a otele hareket ediyoruz, Akşam yemeği ve konaklamak için otele yerleşiyoruz.
2. gün Konaklama Tatvan (Mostar Otel)

Tatvan-Batman-Midyat- Mardin
30 Nisan 2019 Salı:

Sabah kahvaltısından sonra Tatvan’dan ayrılıyoruz. Veysel Karanı türbesini fotoğraflıyoruz, Malabadi Köprüsünü fotoğraflıyoruz, Hasankeyf’i fotoğraflıyoruz, Mor Gabriela manastırını fotoğraflıyoruz. Midyat’a kent dokusu çekiyoruz, Serbest zaman ve otelde konaklama.
3. gün Konaklama Midyat (Öğretmenevi)

Mardin
1 Mayıs 2019 Çarşamba:

Gün doğumu için Mardin’e hareket ediyoruz. Kahvaltı Mardin’de. Mardin de gün doğumu, Mardin Kalesi, Kasımiye medresesi, Mardin Ulu Camii, Mardin evleri, Tüm gün eski Mardin’i fotoğraflıyoruz. Konaklama için Midyat’a dönüş.
4. gün Konaklama Midyat (öğretmenevi)

Mardin - Eğil - Diyarbakır
2 Mayıs 2019 Perşembe:

Sabah kahvaltısının ardından Eğil’e hareket ediyoruz. Orta Paleolitik Çağda (M.Ö. 20.000-15.000) açık hava yerleşmelerinin olduğu, Asur, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı gibi birçok medeniyetlerin izlerini taşıyan Eğil’de, Baraj üzerinde Tekne Turu yaptıktan sonra Diyarbakır’a dönüyoruz. Diyarbakır Kalesi, 10 Gözlü köprü, Ulu Camii, Cahit Sıtkı Tarancı Evi Kültür Müzesi,  Dört ayaklı minare, Konaklama için otele yerleşme ve akşam yemeği.
5. gün Konaklama Diyarbakır (Dedeman Otel)

Urfa
3 Mayıs 2019 Cuma:

Sabah kahvaltısının ardından Urfa’ya hareket ediyoruz, Göbekli tepe, Balıklı Göl, Hz. İbrahim Mağarası, Urfa da gün doğumu ve gün batımı, Şanlıurfa Kalesi, Rizvaniye camii, Konaklama için otele dönüş.
6. gün Konaklama Urfa (GAPTEM Otel)

Gaziantep - Kahramanmaraş
4 Mayıs 2019 Cumartesi:

Sabah kahvaltısının ardından Gaziantep’e hareket ediyoruz, Kelaynaklar fotoğraflarız, Zeugma müzesini geziyoruz, Serbest zaman, Maraş‘a hareket, Maraş dondurması yedikten sonra Ankara’ya hareket.

Yayınlanma Tarihi : 11 Nisan 2019