Son Güncelleme: 26 Ocak 2023 16:50:01
Ihlamur Konağı Konseri

Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu, Şef Serbülent YASUN yönetiminde 29 Aralık 2018 günü Ihlamur Konağı Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi sakinlerine konser verdi.

Yayınlanma Tarihi : 29 Aralık 2018
Hamsi Günü Etkinliği

Vakfımız, Derneğimiz ve Kadın Platformumuzun hazırladığı geleneksel hamsi günü 9 Aralık 2018 günü Vakfımız salonunda gerçekleşti.

Yayınlanma Tarihi : 10 Aralık 2018

“Çınarlarımız ile Söyleşi”

Yıllarını Trabzon’un gelişmesine, kalkınmasına, hemşehrilerimizin eğitimine ve iş sahibi olmasına adamış çok fazla sayıda değerli büyüğümüz olduğu malumlarınızdır. Deneyimleri, köklü bağları, yaşanmışlıkları bağlamında onlardan öğreneceğimiz çok şeylerin olduğundan hiç kuşkumuz yoktur.

Bu amaçla, Vakıf ve de Dernek işbirliği içinde “Çınarlarımız ile Söyleşi” adı altında deneyim paylaşımları programları başlatmaya karar vermiş bulunuyoruz.

“5 Ekim 2018 tarihinde Holiday Inn Hotel'de, açılış konuşmasını Trabzon Vakfı Başkanımız Sn. Bilgin AYGÜL'ün ve moderatörlüğünü Sn. Ahmet PAŞAOĞLU’nun yaptığı yemekli söyleşi programının konukları hepimizin yakından tanıdığı ağabeylerimiz, 1925 Trabzon doğumlu, 1980-1984 yılları arasında Trabzon Belediye Başkanlığı yapmış, Sn. Hasan MELEK ve 1929 Trabzon doğumlu, Ulusoy Turizm Şirketi Başkanı Sn. Sefer ULUSOY, anılarını ve deneyimlerini hemşehrilerimizle paylaştılar.

Yayınlanma Tarihi : 7 Ekim 2018
Radyo Ses 92.7 Hasbıhal Programı

Trabzon Vakfı Başkanımız Bilgin Aygül ve Türk Halk Müziği Sanatçımız Süreyya Davulcuoğlu, 19 Temmuz 2018 tarihinde Radyo Ses 92.7'de Yekta Ahmet'in hazırladığı Hasbıhal Programı'na konuk oldular.

Yayınlanma Tarihi : 1 Ağustos 2018
KURTULUŞTAN KURULUŞA KUVAYİ MİLLİYE ORATORYOSU