Son Güncelleme: 25 Nisan 2024 14:25:13

Vakıf ve Dernek üyemiz Mustafa Gür'ün ablası
AYŞE YILDIZ
vefat etmiştir.

Cenazesi 22 Ocak 2024 Pazartesi günü Trabzon Dernekpazarı Akköse köyü Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 21 Ocak 2024

Vakıf ve Dernek üyemiz Ertuğrul Aydemir'in annesi
NEBAHAT AYDEMİR
vefat etmiştir.

Cenazesi 19 Ocak 2024 Cuma günü öğle namazından sonra Trabzon Maçka Sevinç Köyü aile mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 18 Ocak 2024

Dernek üyemiz Halim Karsan'ın annesi
AYŞE KARSAN
vefat etmiştir.

Cenazesi 17 Ocak 2024 Çarşamba günü Trabzon Maçka Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Yeşiltepe mahallesi aile mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 16 Ocak 2024

Trabzon Derneği ve Fotoğrafçılık kulübü üyemiz Sermin Güner'in kardeşi
NERMİN ÖZKAN
vefat etmiştir.

Cenazesi 13 Ekim 2023 Cuma günü Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Pendik Emirli Mahallesi mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 12 Ekim 2023

Trabzon Vakfı ve Derneği üyemiz 15.ve 16.dönem CHP Trabzon Milletvekili
Av. ADİL ALİ CİNEL
vefat etmiştir.

Cenazesi 7 Eylül 2023 Perşembe günü Beşikdüzü Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazı sonrası aile mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 6 Eylül 2023