Son Güncelleme: 23 Eylül 2022 19:12:51

TRABZON VAKFI FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ
2022-2023 Fotoğrafçılık ve Photoshop Eğitim Dönemi Başlıyor.
Yayınlanma Tarihi : 23 Eylül 2022
GÖKSU´da Kahvaltı

Değerli hemşehrilerimiz,
Trabzon Vakfı ve Derneği tarafından 2 Ekim 2022 Pazar günü saat 10:00'da düzenlenecek kahvaltıda ailelerimizle birlikte bir arada olmayı diliyoruz.

Kahvaltıya katılmak isteyen hemşehrilerimizin 30 Eylül 2022 Cuma günü akşama kadar bildirmelerini rica ederiz.

Adres : Göksu Lokantaları Nenehatun Cad. No:5 Çankaya/Ankara
Fiyat : 150 TL/ Kişi
İletişim 0533 422 1389 Hülya Bilen

Yayınlanma Tarihi : 23 Eylül 2022

Sabahattin Sağıroğlu Trabzon´a Hizmet Ödülü

1998 Yılından itibaren gerçekleştirdiğimiz Trabzon Vakfı "Sabahattin Sağıroğlu Trabzon'a Hizmet Ödülü" eylemiyle, söylemiyle, düşüncesiyle Trabzon'a yönelik çalışmalar yapmış, hizmet etmiş kişi ve kuruluşlara verilmektedir. 2021 Yılı ödülünün Prof.Dr.Ruşen Keleş'e verilmesi kararlaştırılmıştır.

2020 yılı Trabzon'a hizmet ödülü Özkan Sümer'e önceki yıllarda ise Hasan Melek, Ergun Gürsoy, M.Şamil Ekinci, Veysel Usta, Celal Hekimoğlu, Prof.Dr.Haşim Karpuz, Ali Rıza Uzuner, Bekir Gerçek, Faruk Nafız Özak, Hayri Gür, Ömer Güner, Kenan Oltan, Cemal Akyıldız, Atay Aktuğ, Ahmet Özer, Mimarlar Odası, Kudret Emiroğlu gibi kentimize hizmet etmiş kişi ve kuruluşlara verilmiştir.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 16:00'da başlayacak bu yılki ödül törenine teşriflerinizi rica ederiz.

Bilgin Aygül
Trabzon Vakfı Başkanı
Necmettin Saral
Trabzon Derneği Başkanı

Sabahattin Sağıroğlu Trabzon'a Hizmet Ödülü Seçici Kurulu:
Bilgin Aygül, Prof.Dr.Kenan Araz, Şevket Arz, Necmettin Saral, Selahattin Alioğlu, Meral Sağıroğlu, Emine Sağıroğlu, Bekir Gerçek, Şaner Alap

Yayınlanma Tarihi : 14 Mayıs 2022
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Trabzonlu eski Milletvekili Zeki Turgut Eroğlu'nun eşi
ELMAS EROĞLU
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 20 Eylül 2022 Salı günü Çaykara Maraşlı Köyünde defnedilmiştir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 20 Eylül 2022

Eski Trabzon Milletvekili HALUK PEKŞEN vefat etti.

25 ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili
HALUK PEKŞEN
vefat etmiştir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Haluk Pekşen'in cenazesi, 18 Eylül 2022 Pazar günü TBMM'de saat 11:30'da yapılacak törenin ardından Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Cebeci Asri Mezarlığına defnedilecektir.

Haluk Pekşen, 1961 yılında Trabzon‘un Yomra ilçesinin Yokuşlu Köyünde doğmuştur. İlkokul ve ortaokulu Yomra’da okudu. Lise eğimini Ankara Başkent Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1985 yılında mezun oldu. 1987 Yılında Avukatlığa başladı. Bir Dönem KTÜ İşletme Fakültesinde Ticaret Hukuku öğretim görevlisi olarak görev yaptı.

Yayınlanma Tarihi : 16 Eylül 2022