Son Güncelleme: 31 Mart 2020 14:22:30
Değerli Üyelerimiz, Hemşehrilerimiz,

Koronavirüs salgını nedeniyle olağanüstü bir dönemden geçmekteyiz. Hükümetçe alınan önlemler doğrultusunda evde kalmaya devam ediyoruz.

Tüm insanlığı etkisi altına alan bu salgından kurtularak, normal yaşama döneceğimiz günlerin özlemi ile hepinize sağlık ve mutluluklar dileriz.

Saygılarımızla,
Vakıf ve Dernek
Yönetim Kurulları
Yayınlanma Tarihi : 31 Mart 2020
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneğimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Atlı Spor Kulübü'nde düzenlemiş olduğu kahvaltıda hemşehrimiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da bizlerle birlikteydi.

Yayınlanma Tarihi : 8 Mart 2020

HİKMET AKSOY´U KAYBETTİK

Trabzon Basınının duayen ismi HİKMET AKSOY'u kaybettik.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Trabzon Temsilcisi olan Aksoy'un cenazesi bugün Vakfıkebir'de toprağa verilecek.

Aksoy'a Trabzon Vakfı ve Derneği adına Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 22 Mart 2020

AZMİ SEKBAN´I KAYBETTİK

Sürmeneli ünlü heykeltıraş AZMİ SEKBAN'ı kaybettik.

11 Kasım 2017 tarihinde Trabzon Lisesi bahçesinde açılan Atatürk Anıtı'nın sahibi olan Sekban’ın cenazesi bugün İstanbul Büyükçekmece'de kılınacak ikindi namazından sonra defnedilecektir.

Sekban’a Trabzon Vakfı ve Derneği adına Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 22 Mart 2020
DUYURU

T.C. İçişleri Bakanlığı'nın aldığı önlemler kapsamında Okuma ve Dinlenme Salonumuz bir sonraki duyuruya kadar kapatılmıştır.

Hemşehrilerimize saygı ile duyurulur.

Yayınlanma Tarihi : 16 Mart 2020