Son Güncelleme: 6 Aralık 2022 16:05:45

GÖKSU´da Kahvaltı

Vakıf ve Derneğimizce düzenlenen kahvaltı Göksu Lokantasında 4 Aralık 2022 Pazar günü üyelerimizin ve misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 6 Aralık 2022

Sabahattin Sağıroğlu Trabzon´a Hizmet Ödülü

1998 Yılından itibaren gerçekleştirdiğimiz Trabzon Vakfı "Sabahattin Sağıroğlu Trabzon'a Hizmet Ödülü" eylemiyle, söylemiyle, düşüncesiyle Trabzon'a yönelik çalışmalar yapmış, hizmet etmiş kişi ve kuruluşlara verilmektedir. 2021 Yılı ödülünün Prof.Dr.Ruşen Keleş'e verilmesi kararlaştırılmıştır.

2020 yılı Trabzon'a hizmet ödülü Özkan Sümer'e önceki yıllarda ise Hasan Melek, Ergun Gürsoy, M.Şamil Ekinci, Veysel Usta, Celal Hekimoğlu, Prof.Dr.Haşim Karpuz, Ali Rıza Uzuner, Bekir Gerçek, Faruk Nafız Özak, Hayri Gür, Ömer Güner, Kenan Oltan, Cemal Akyıldız, Atay Aktuğ, Ahmet Özer, Mimarlar Odası, Kudret Emiroğlu gibi kentimize hizmet etmiş kişi ve kuruluşlara verilmiştir.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 16:00'da başlayacak bu yılki ödül törenine teşriflerinizi rica ederiz.

Bilgin Aygül
Trabzon Vakfı Başkanı
Necmettin Saral
Trabzon Derneği Başkanı

Sabahattin Sağıroğlu Trabzon'a Hizmet Ödülü Seçici Kurulu:
Bilgin Aygül, Prof.Dr.Kenan Araz, Şevket Arz, Necmettin Saral, Selahattin Alioğlu, Meral Sağıroğlu, Emine Sağıroğlu, Bekir Gerçek, Şaner Alap

Yayınlanma Tarihi : 14 Mayıs 2022
GÖKSU´da Kahvaltı

Değerli hemşehrilerimiz,
Trabzon Vakfı ve Derneği tarafından 4 Aralık 2022 Pazar günü saat 10:30'da düzenlenecek kahvaltıda ailelerimiz ve dostlarımızla birlikte bir arada olmayı diliyoruz.

Kahvaltıya katılmak isteyen hemşehrilerimizin 2 Aralık 2022 Cuma günü akşamına kadar bildirmelerini rica ederiz.
Saygılarımızla.

Adres : Göksu Lokantaları Nenehatun Cad. No:5 Çankaya/Ankara
Fiyat : 160 TL/ Kişi/ Nakit
İletişim 0533 422 1389 Hülya Bilen

Yayınlanma Tarihi : 21 Kasım 2022
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Trabzon Derneği üyemiz
ALİ İHSAN ULUDÜZ
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 24 Kasım 2022 Perşembe günü kılınacak öğle namazından sonra Beşikdüzü aile mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 23 Kasım 2022

TRABZON VAKFI AYNUR OCAK GÜNDOĞAN RESİM ATÖLYESİ

Resim Atölyemiz Aynur Ocak Gündoğan'ın vereceği eğitimlerle yeni dönem çalışmalarına 18 Kasım 2022 tarihinde başlıyor. Çalışmalarımıza her yaştan resim ve sanatseverleri Vakfımıza bekliyoruz.
Eğitimlerimiz 10:00-14:30 saatleri arasında yapılacaktır.
Kayıt için Vakıf merkezimize başvurabilirsiniz.

Başvuru için 0312 418 1758
İnkılap Sokak No: 18/14 Çankaya-ANKARA