Son Güncelleme: 24 Mayıs 2020 03:13:52

Ramazan Bayramınızı Kutlar, sağlık mutluluk ve başarılar dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 24 Mayıs 2020
17. Olağan Genel Kurul Toplantısı Hakkında
TRABZON İLİ VE İLÇELERİ
EĞİTİM KÜLTÜR VE SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI

Sayı:2020/397
Konu: 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı Hk.

VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA

T.C. İçişleri Bakanlığı’nın 16.03.2020 ve E.5361 sayılı “Koronavirüs Tedbirleri” konulu genelgesi ile Vakıf ve Derneklerin 16.03.2020 tarihi itibariyle her türlü toplantı ve faaliyetleri geçici olarak ertelenmişti, Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden 09.04.2020 tarih ve E. 4875 sayılı yazıyla Vakıfların toplantı ve Genel Kurulları 01.07.2020 tarihine kadar ertelenmiş olduğuna dair aldığımız yazıyla, Mayıs ayında yapılması gereken Genel Kurulumuzu ertelemek zorunda kaldık.

Vakıf yönetim kurulu üyeleriyle yaptığımız tele konferans sonucu alınan karar elden dolaştırılarak 13 tam üyenin imzası alınmıştır.

Üyelerimizin çoğunluğunun Temmuz-Ağustos ayları Ankara dışında olması sebebiyle

Vakfımızın 17. Olağan Genel Kurulu’nun 20 Eylül 2020 Pazar günü saat 13:00’de çoğunluklu olarak Vakıf merkezinde, yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde 27 Eylül 2020 Pazar günü saat 13:00’de Vakıf merkezinde çoğunluksuz olarak yapılmasına karar verilmiştir.

Bilgilerinizi ve gereğini saygılarımızla arz ederiz.

Bilgin AYGÜL
Trabzon Vakfı Başkanı

EKİ: Karar Defteri Ön ve Arka Sayfa Fotokopileri
Karar Yazısı Fotokopisi

İnkılap Sokak No: 18/14 06650 Kızılay/ANKARA Tel: 0312 418 1758 Faks: 0312 418 1768
www.trabzonvakfi.org.tr
eposta:trabzon@trabzonvakfi.org.tr

Yayınlanma Tarihi : 21 Mayıs 2020
Değerli Üyelerimiz, Hemşehrilerimiz,

Koronavirüs salgını nedeniyle olağanüstü bir dönemden geçmekteyiz. Hükümetçe alınan önlemler doğrultusunda evde kalmaya devam ediyoruz.

Tüm insanlığı etkisi altına alan bu salgından kurtularak, normal yaşama döneceğimiz günlerin özlemi ile hepinize sağlık ve mutluluklar dileriz.

Saygılarımızla,
Vakıf ve Dernek
Yönetim Kurulları
Yayınlanma Tarihi : 31 Mart 2020
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Vakıf üyemiz ve Dernek eski yönetim kurulu üyemiz Mehmet Kamiloğlu'nun eşi
MELİHA KAMİLOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 2 Mayıs 2002 Cumartesi günü, Vakfıkebir'de kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 2 Mayıs 2020
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Vakıf ve Dernek üyemiz Ahmet Sağlam'ın damadı
MUAMMER İNAN
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 2 Mayıs 2020 Cumartesi günü, Zonguldak'ta kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 1 Mayıs 2020