Son Güncelleme: 7 Ekim 2018 15:54:17

“Çınarlarımız ile Söyleşi”

Değerli Hemşehrilerimiz;
Yıllarını Trabzon’un gelişmesine, kalkınmasına, hemşehrilerimizin eğitimine ve iş sahibi olmasına adamış çok fazla sayıda ağabeylerimizin olduğu malumlarınızdır. Deneyimleri, köklü bağları, yaşanmışlıkları bağlamında onlardan öğreneceğimiz çok şeylerin olduğundan hiç kuşkumuz yoktur. Bu amaçla, Vakıf ve de Dernek işbirliği içinde “Çınarlarımız ile Söyleşi” adı altında deneyim paylaşımları programları başlatmaya karar vermiş bulunuyoruz.

Bu kapsamda ilk söyleşiyi hepimizin yakından tanıdığı, ağabeylerimiz, Sn. Hasan MELEK, Sn. Sefer ULUSOY ve Sn. Yüksel AKIN ile 5 Ekim 2018 Cuma günü, saat 18:30’da Tunus Caddesinde bulunan Holiday Inn Hotel'de gerçekleştireceğiz.
Söyleşi, Sn. Ahmet PAŞAOĞLU’nun moderatörlüğünde yapılacak olup Söyleşi takiben katılımcı hemşehrilerimizle birlikte aynı yerde akşam yemeği alınacaktır. Bu organizasyonumuzun katılım bedeli kişi başı 100,-TL dir.

Tüm hemşehrilerimizin katılacağını ve ulaşabildikleri hemşehrilerimizi de katılım için teşvik edeceklerinin inancı içindeyiz. Organizasyonun hemşehrilerimize layık bir şekilde yapılabilmesi için katılmak isteyen hemşehrilerimizin 03/10/2018 tarihine kadar isimlerini 0312 418 1758 telefon ile Sn. Mehveş ÇUHADAR’a bildirmelerini hemşehrilerimizden önemle arz ederiz.
Saygılarımızla,

Bilgin AYGÜL
Trabzon Vakfı Başkanı
Mustafa CİNEL
Trabzon Derneği Başkanı
Yayınlanma Tarihi : 15 Eylül 2018

Bayramlaşma

Trabzon Vakfı ve Derneği olarak Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, sağlık mutluluk ve başarılar dileriz.

Trabzon Vakfı ve Derneği Üyeleri, Bayramın 2. günü Vakıf merkezinde hemşehrileriyle biraraya geldiler.

Yayınlanma Tarihi : 16 Haziran 2018

Trabzon Vakfı Aynur Ocak Gündoğan Resim Atölyesi

yıl sonu sergisi
7 Mayıs-11 Mayıs 2018 tarihleri içinde,
09:30-17:30 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Yer: Milli Kütüphane
Bahçelievler, İsmet İnönü Bulvarı,
06490 Çankaya-ANKARA

Yayınlanma Tarihi : 8 Mayıs 2018

Trabzon Vakfı Aynur Ocak Gündoğan Resim Atölyesi

yıl sonu sergi açılışını onurlandırmanızı dileriz.

Açılış: 7 Mayıs 2018 Saat: 18:30
Yer: Milli Kütüphane Bahçelievler, İsmet İnönü Bulvarı,
06490 Çankaya-ANKARA

7 Mayıs-11 Mayıs tarihleri içinde, 09:30-17:30 saatleri