Son Güncelleme: 31 Mart 2020 14:22:30
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneğimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Atlı Spor Kulübü'nde düzenlemiş olduğu kahvaltıda hemşehrimiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da bizlerle birlikteydi.

Yayınlanma Tarihi : 8 Mart 2020

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından 5 Aralık 1934 tarihinde, Seçme ve Seçilme Hakkının tanındığı Türk Kadınının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar, Kadın Platformu'nda görev yapan üyelerimize, hemşehrilerimize başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Vakıf ve Dernek
Yönetim Kurulları
Yayınlanma Tarihi : 7 Mart 2020

Perşembe Söyleşileri

"KARADENİZ GENELİNDE TRABZON’UN KUVAYİ MİLLİYE’YE KATKILARI" konulu söyleşi Yazar HÜSNÜ MERDANOĞLU’nun katılımı ile 23 Ocak 2020 Perşembe günü Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans salonunda gerçekleşti.

Yayınlanma Tarihi : 23 Ocak 2020

SÖYLEŞİ

"KARADENİZ GENELİNDE TRABZON’UN KUVAYİ MİLLİYE’YE KATKILARI"
konulu söyleşi Yazar HÜSNÜ MERDANOĞLU’nun katılımı ile
23 Ocak 2020 Perşembe günü Saat 15:00'de
Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans salonunda gerçekleştirilecektir.
Katılımlarınızı bekliyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 16 Ocak 2020

Hamsi Günü Etkinliği

Derneğimizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Hamsi Günü, 15 Aralık 2019 Pazar günü saat 12:30’da Derneğimizin 10 numaralı dairesinde yapılmıştır.
Bayan hemşehrilerimizin evlerinde hazırladıkları yöresel yemeklerle dostluk eğlence ve gastronomi kültürümüz tanıtılmıştır.

Yayınlanma Tarihi : 23 Aralık 2019