Söyleşi ve İmza Günü

Değerli üyelerimiz,
22 Aralık 2023 Cuma günü Saat 17:00'de Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans salonunda Araştırmacı ve Yazar Kudret Emiroğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı "Trabzonlu bir gazeteci Rıfkı Kulaç (1896-1962)" konulu söyleşiyi onurlandırmanızı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 18 Aralık 2023

Anma Toplantısı

Değerli Üyelerimiz
Kurucularımızdan ve eski başkanlarımızdan, Derneğimize ve Vakfımıza unutulmaz emeği geçmiş Selahattin Alioğlu'nu anma toplantısı 2 Aralık 2023 tarihinde Göksu Restorant'da üyelerimizin ve misafirlerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 6 Aralık 2023

Nezih Kuleyin ile Söyleşi ve Anıtkabir Fotoğraf Sergisi

Değerli üyelerimiz,
Ş.Nezih Kuleyin'in konuşmacı olarak katıldığı "Anıtkabir'in Anlattıkları" konulu söyleşi 10 Kasım 2023 Cuma günü Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans salonunda üyelerimizin ve misafirlerimizin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Trabzon Vakfı Fotoğrafçılık Kulübü'nün "Anıtkabir" konulu fotoğraf sergisi Kasım ayı sonuna kadar gezilebilir.

Yayınlanma Tarihi : 12 Kasım 2023
Söyleşi: "Cumhuriyet, Atatürk ve Ankara" Prof.Dr. Ruşen Keleş

Değerli üyelerimiz,
Yönetim Kurulu üyemiz Prof.Dr. Ruşen Keleş'in konuşmacı olarak katıldığı "Cumhuriyet, Atatürk ve Ankara" söyleşisi 29 Ekim 2023 Pazar günü Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans salonunda üyelerimizin ve misafirlerin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 30 Ekim 2023

Söyleşi: "Cumhuriyet, Atatürk ve Ankara" Prof.Dr. Ruşen Keleş