Son Güncelleme: 11 Aralık 2019 12:06:43

Patalya Hotel´de Pazar Kahvaltısı
Vakıf ve Dernek üyelerimiz 27 Ekim 2019 günü Patalya Hotel'de pazar kahvaltısında biraraya geldiler.
Yayınlanma Tarihi : 29 Ekim 2019
Trabzon Vakfı Aynur Ocak Gündoğan Resim Atölyesi

29 Nisan • 4 Mayıs 2019
09:00-17:30 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Yer: Milli Kütüphane
Bahçelievler, İsmet İnönü Bulvarı,
06490 Çankaya-ANKARA

Yayınlanma Tarihi : 1 Mayıs 2019

Perşembe Söyleşileri

"GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KANSER TEDAVİSİ"
konulu söyleşi,

Başkent Üniversitesi
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi
PROF. DR. FAİK SARIALİOĞLU'nun
katılımı ile,

25 Nisan 2019 Perşembe günü
Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans
salonunda gerçekleşti.

Yayınlanma Tarihi : 25 Nisan 2019

18 Ekim 2018 Perşembe günü Trabzon Vakfı ve Çankaya Belediyesi´nin katkılarıyla
Gelibolu-Çanakkale Kültür gezisi düzenlendi.
Yayınlanma Tarihi : 23 Ekim 2018

“Çınarlarımız ile Söyleşi”

Değerli Hemşehrilerimiz;
Yıllarını Trabzon’un gelişmesine, kalkınmasına, hemşehrilerimizin eğitimine ve iş sahibi olmasına adamış çok fazla sayıda ağabeylerimizin olduğu malumlarınızdır. Deneyimleri, köklü bağları, yaşanmışlıkları bağlamında onlardan öğreneceğimiz çok şeylerin olduğundan hiç kuşkumuz yoktur. Bu amaçla, Vakıf ve de Dernek işbirliği içinde “Çınarlarımız ile Söyleşi” adı altında deneyim paylaşımları programları başlatmaya karar vermiş bulunuyoruz.

Bu kapsamda ilk söyleşiyi hepimizin yakından tanıdığı, ağabeylerimiz, Sn. Hasan MELEK, Sn. Sefer ULUSOY ve Sn. Yüksel AKIN ile 5 Ekim 2018 Cuma günü, saat 18:30’da Tunus Caddesinde bulunan Holiday Inn Hotel'de gerçekleştireceğiz.
Söyleşi, Sn. Ahmet PAŞAOĞLU’nun moderatörlüğünde yapılacak olup Söyleşi takiben katılımcı hemşehrilerimizle birlikte aynı yerde akşam yemeği alınacaktır. Bu organizasyonumuzun katılım bedeli kişi başı 100,-TL dir.

Tüm hemşehrilerimizin katılacağını ve ulaşabildikleri hemşehrilerimizi de katılım için teşvik edeceklerinin inancı içindeyiz. Organizasyonun hemşehrilerimize layık bir şekilde yapılabilmesi için katılmak isteyen hemşehrilerimizin 03/10/2018 tarihine kadar isimlerini 0312 418 1758 telefon ile Sn. Mehveş ÇUHADAR’a bildirmelerini hemşehrilerimizden önemle arz ederiz.
Saygılarımızla,

Bilgin AYGÜL