Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu Konseri

Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu’nun Şef SERBÜLENT YASUN yönetiminde vereceği konseri onurlandırmanızı dileriz.
Sunum: NİHAL KARAMAHMUT

Tarih : 4 Mart 2024
Saat : 19:30
Yer : Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi, Şehit Gönenç Cad. No: 16 Maltepe Çankaya-ANKARA

Yayınlanma Tarihi : 1 Mart 2024

Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı Konseri

Cumhuriyetimizin Yüzüncü yılında Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu'nun Şef Serbülent Yasun yönetiminde 16 Mayıs 2023 Saat 19:30'da M.Kemal Bostan anısına vereceği konseri onurlandırmanızı dileriz.
Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği Yönetim Kurulları

Yayınlanma Tarihi : 13 Mayıs 2023
Trabzon Vakfı
Türk Halk Müziği Korosu Konseri

Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu, Şef Serbülent YASUN yönetiminde 18 Şubat 2020 tarihinde Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi'nde bir konser verdi.

Sayın Ecz. Ali Ünal anısına düzenlenen konserde K.K.T.C. Karadeniz Kültür Derneği Girne Halk Oyunları Topluluğu da gösterisiyle izleyicileri coşturdu.

Yayınlanma Tarihi : 19 Şubat 2020

TRABZON VAKFI
TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ

Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu, Şef Serbülent YASUN yönetiminde 22 Mayıs 2019 akşamı Çağdaş Sanatlar Merkezinde bir konser verdi.

Yayınlanma Tarihi : 23 Mayıs 2019

TRABZON VAKFI
TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ

Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu’nun Şef Serbülent YASUN yönetiminde vereceği konseri onurlandırmanızı dileriz.

Konser Tarihi: 22 Mayıs 2019 • Saat: 20:30
Yer: Çağdaş Sanatlar Merkezi