Gelibolu, Çanakkale, 1915

Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm şehitlerimizi saygıyla, rahmetle anıyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 17 Mart 2024

Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu Konseri

Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği Korosu’nun Şef SERBÜLENT YASUN yönetiminde vereceği konseri onurlandırmanızı dileriz.
Sunum: NİHAL KARAMAHMUT

Tarih : 4 Mart 2024
Saat : 19:30
Yer : Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi, Şehit Gönenç Cad. No: 16 Maltepe Çankaya-ANKARA

Yayınlanma Tarihi : 1 Mart 2024
Basın Bildirisi

Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Trabzon Balosu, Trabzon'un kurtuluşunun 106.yılında 23 Şubat 2024 tarihinde Holiday Inn Ankara-Çukurambar Otelinde Trabzonluların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Eski bakan Hikmet Sami Türk ve eşi, Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın ve eşi, eski amiral Metin Keşap ve eşinin de katıldığı gece Trabzon Vakfı Başkanı Sn.Bilgin Aygül, Trabzon Derneği Başkanı Sn.Necmettin Saral, Vakıf Başkan Yardımcısı Sn.Prof.Dr. Kenan Araz, Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Prof.Dr. Ruşen Keleş'in açılış konuşmasıyla başladı.

TRT Ankara Radyosu şefi Mustafa Acar'ın sunumuyla Ankara Horon Kulübü'nün horon gösterisi, sanatçılar İhsan Eş, Türk Sanat Müziği TRT sanatçısı Zeyneb Altuntaş ve misafir sanatçılar TRT Ankara Radyosu'ndan Özlem Üngör, TRT İstanbul Radyosu'ndan Umut Ayvaz'ın seslendirdiği şarkılarla davetlilere unutulmaz bir müzik şöleni sundular.

24 Şubat 2024 günü Trabzon Dernekleri'nin de katılımıyla Anıtkabir ziyaretinin ardından 25 Şubat 2024 günü TRT sanatçısı Şef Selçuk Aygan yönetimindeki Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu konseri verildi.

4 Mart 2024 tarihinde TRT sanatçısı Şef Serbülent Yasun yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu konserleri de Yılmaz Güney Sahnesinde etkinlik kapsamında gerçekleştirilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 26 Şubat 2024

Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu Konseri

Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu’nun Şef Selçuk AYGAN yönetiminde vereceği konseri onurlandırmanızı dileriz.
Sunum: Merih Füsun Kavas

Tarih : 25 Şubat 2024
Saat : 19:30

Yayınlanma Tarihi : 24 Şubat 2024
Atamızın Huzurundaydık

Değerli Üyelerimiz ve Hemşehrilerimiz,
Kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılında Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği olarak Atamıza, milli mücadelenin eşsiz kahramanlarına, Cumhuriyetimizi kuran ve yaşatanlara şükran ve minnet duygularımızı sunmak üzere Anıtkabir'de Atamızın huzurundaydık.
24 Şubat Trabzonumuzun Kurtuluşunun 106.Yılı Kutlu olsun.
Saygılarımızla,
Trabzon Vakfı ve Derneği Yönetim Kurulları