Son Güncelleme: 15 Kasım 2017 15:26:19

Yüksel AKSU
Trabzon Vakfı Kadın Platformu Başkanı

1957 yılında Trabzon'da doğdu. A.Ü Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. T.C Merkez Bankası Trabzon Şubesinde göreve başladı. Ankara İdare Merkezinde Müdür Yardımcısı düzeyinde yöneticilik yaptı. Yurt dışı görevlerde bulundu. Emekli olduktan sonra T.C. Merkez Bankası Emekliler Derneği Genel Sekreterliği, ardından 2. Başkanlığını yaptı.

TEMA Vakfı, Türk Japon Kadınları Dostluk ve Kültür Derneği, TÜSİAV Kadın Platformu Derneği üyesidir. İngilizce bilmektedir.

Trabzon'da bir yerel gazetede köşe yazarlığı yapmaktadır.

Yaşamı boyunca Sivil Toplum çalışmalarına önem vermekte ve çeşitli vakıf ve derneklerde çalışmaktadır. Evli ve bir erkek çocuğa sahiptir.

Ülay Gürbay
Trabzon Vakfı Kadın Platformu Başkan Yardımcısı

1945 Trabzon doğumludur. Kız Enstitüsü mezunudur.

1986 yılında Türkiye İş Bankası Çankaya Şubesinden Şef olarak emekli oldu.

Sivil toplum örgütlerinden Yaratıcı Zeka Zihin Bilim Derneğinde Başkan Yardımcılığı yaptı.
Çağdaş Yaşam Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği üyesidir.
İki çocuk sahibidir.

Asiye SALTIK
Trabzon Vakfı Kadın Platformu Başkan Yardımcısı

1948 Trabzon doğumludur. Trabzon Kız Meslek Lisesinden sonra fark dersleri vererek ilkokul öğretmeni oldu. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldı.

Türk Sanat Müziği Korosu yöneticisidir. Evli ve üç çocukludur.

Dilay YENİDOĞAN
Trabzon Vakfı Kadın Platformu Yönetim Kurulu Üyesi
(Basın ve Halkla İlişkiler)

1953 yılında Trabzon'da doğdu. A.Ü Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi. Sağlık Meslek Lisesi, Trabzon Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde öğretmenlik yaptı. 1998 yılında emekli oldu.

Trabzon Vakfı Fotoğrafçılık Kulübü üyesidir. Trabzon Vakfı Türk Halk Müziği ve Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği korolarında görev almaktadır. Evlidir.

Rahime ASLAN
Trabzon Vakfı Kadın Platformu Yönetim Kurulu Üyesi
(Sanatsal Faaliyetler)

1947 Trabzon doğumludur. Trabzon Erkek Öğretmen Okulundan sonra Ankara Erkek Öğretmen Okulunu bitirmiştir. Anaokulu öğretmenliği yapmıştır. Türkiye İş Bankası’ndan emekli olmuştur. Evli ve üç çocuk sahibidir.

Resim sanatı konusunda atölye çalışmalarını sürdürmektedir. Bir çok sergi açmıştır. Tablolarında daha çok Karadeniz kadınını ve yaşam tarzını işlemektedir.

Yayınlanma Tarihi : 29 Ekim 2011