Son Güncelleme: 23 Temmuz 2024 16:18:38

Selahattin Alioğlu´nu Anıyoruz

25 Temmuz 2023 tarihinde kaybettiğimiz Trabzon Vakfı, Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği kurucularından, Onursal Başkanımız Selahattin Alioğlu'nu ölümünün 1. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 23 Temmuz 2024

Trabzon Vakfı ve Derneği üyemiz
HAYDAR BAŞKAN
vefat etmiştir.

Cenazesi 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü Beşikdüzü Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Beşikdüzü Bozlu Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 9 Temmuz 2024
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Trabzon Derneği Başkanı Necmettin Saral'ın yengesi, Trabzon Derneği üyemiz Aydın Saral'ın eşi
HÜLYA SARAL
vefat etmiştir.

Cenazesi 25 Haziran 2024 Salı günü kılınacak ikindi namazından sonra 17.15 de Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 24 Haziran 2024

Trabzon Derneği üyemiz Ali İhsan Tatlı'nın kardeşi
NEVİN TATLI UYAR
vefat etmiştir.

Cenazesi 19 Haziran 2024 Çarşamba günü kılınacak öğle namazından sonra Ayaş Evci Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 18 Haziran 2024
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Sarı Kenan lakaplı Trabzon İdmanocağı ve Trabzonspor futbolcusu, Trabzon Vakfı Yönetim kurulu üyesi Sevinç Tok'un dayısı
KENAN AKSU
vefat etmiştir.

Cenazesi 13 Haziran 2024 Perşembe günü Trabzon İskenderpaşa Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 12 Haziran 2024