Son Güncelleme: 18 Eylül 2019 20:25:07

Gazeteci yazar
AHMET ŞEFİK MOLLAMEHMETOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 9 Eylül 2019 Pazartesi günü, İskenderpaşa Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Akçaabat Demirkapı köyündeki aile mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu 1962’de Trabzon’da doğdu. Ankara Üniversitesi SBF Basın Yayın Yüksek Okulu’nu bitirdi. 9 yıl Ankara’da çeşitli gazete, dergi ve haber ajanslarında politika muhabiri olarak çalıştı. 1990’da meslek yaşamına Trabzon’da devam etti. 1992 yılından bu yana Cumhuriyet Gazetesi Trabzon Temsilciliği görevini yürüten Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu, “www.viratrabzon.com” haber sitesinin de yayın yönetmenliğini yapıyordu.
Yayınlanma Tarihi : 8 Eylül 2019

Dernek üyemiz, büyüğümüz
PROF.DR. ZEKİ TÜFEKÇİOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 24 Ağustos 2019 Cumartesi günü, Trabzon Merkez Beşirli Yeşilova Köyü Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 24 Ağustos 2019

Dernek üyemiz Sevinç Tok'un eşi, Vakıf üyemiz
MUSTAFA TOK
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 17 Ağustos 2019 Cumartesi günü, Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 16 Ağustos 2019

Vakıf ve Dernek üyemiz
MEHMET ALİ YARDIMOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 24 Temmuz 2019 Çarşamba günü, Ankara Karşıyaka Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 23 Temmuz 2019

Dernek ve Vakıf üyemiz Trabzon Eski Senatörü
HASAN GÜVEN
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 4 Temmuz 2019 Perşembe günü, Araklı Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Kaymaklı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 2 Temmuz 2019