Son Güncelleme: 19 Eylül 2018 16:30:44

Eski Milletvekilimiz, Vakıf ve Dernek üyemiz Sayın Yusuf Bahadır'ın yeğeni
MUHAMMED BAHADIR
vefat etmiştir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 15 Eylül 2018

Dernek üyemiz Mustafa İmamoğlu'nun kardeşi
NECMETTİN İMAMOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 8 Eylül 2018 Cumartesi günü, Maçka Anayurt Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 7 Eylül 2018

Vakıf Başkanımız Bilgin Aygül'ün halası
SAİDE ÜNLÜER
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 31 Ağustos 2018 Cuma günü, Trabzon İskenderpaşa Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Bahçecik aile mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 30 Ağustos 2018

MEVLÜT HAMZAOĞLU'nu ANIYORUZ.

7 Ağustos 2017 tarihinde yitirdiğimiz 1922 Trabzon Sürmene doğumlu, 1984-1987 tarihleri arasında Trabzon Derneği Başkanlığı, Trabzon Vakfı Kurucu Başkanı ve 1986-2000 tarihleri arasında Trabzon Vakfı Başkanlığı yapmış olan Vakfımızın Onursal Başkanı değerli büyüğümüz
MEVLÜT HAMZAOĞLU'nu
ölümünün birinci yılında saygı ile anıyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 4 Ağustos 2018

Vakıf Ve Derneğimiz üyesi Münir Konak'ın annesi
HATİCE KONAK
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü, Trabzon İskenderpaşa Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Maçka Yeşilyurt köyünde aile mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 15 Temmuz 2018