Son Güncelleme: 11 Temmuz 2019 23:28:50

Dernek ve Vakıf üyemiz Trabzon Eski Senatörü
HASAN GÜVEN
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 4 Temmuz 2019 Perşembe günü, Araklı Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Kaymaklı Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 2 Temmuz 2019

Dr. Hikmet Topaloğlu'nun annesi

vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 29 Haziran 2019 Cumartesi günü, Vakfıkebir Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 28 Haziran 2019

Vakıf üyemiz Ayfer Suiçmez'in annesi
EMİNE AFET AHISKALI
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 1 Haziran 2019 Cumartesi günü, Ankara Karşıyaka Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 31 Mayıs 2019

Vakfımızın kurucu üyelerinden Tapu Kadastro eski Genel Müdürü
A.YÜKSEL AKIN
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 21 Mayıs 2019 Salı günü, Ankara Karşıyaka Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 20 Mayıs 2019

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Trabzon bir değerini kaybetti.
Fındık sektörünün duayen ismi Trabzonspor'un kurucu üyesi,
Kentimize önemli hizmetler yapmış
SABİT SABIR
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 24 Nisan 2019 Çarşamba günü, Trabzon İskenderpaşa Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 24 Nisan 2019