16.Dönem Trabzon Milletvekilliği yapmış olan Vakıf ve Dernek üyemiz
İBRAHİM VECDİ AKSAKAL
vefat etmiştir.

15 Mart 2024 Cuma günü saat 12:00'de TBMM'de düzenlenen Cenaze töreninin ardından 16 Mart 2024 Cumartesi günü Trabzon Of ilçesi Bölümlü Köyü Cami'nde kılınacak öğle namazından sonra Bölümlü köyü Aile mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 15 Mart 2024

Vakıf üyemiz Hasan Kudu'nun annesi
GÜLFERE KUDU
vefat etmiştir.

Cenazesi 27 Şubat 2024 Salı günü kılınacak öğle namazından sonra Dağlıca köyü aile mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 26 Şubat 2024

Dernek üyemiz Nuri Aydın'ın ablası Trabzon Çaykara doğumlu
ECZACI ASİYE AYDIN
vefat etmiştir.

Cenazesi 17 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 11:00'de Trabzon Eczacı Odası'nda yapılacak törenden sonra İskenderpaşa Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Trabzon Bahçecik aile mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 26 Şubat 2024

Vakıf ve Dernek üyemiz Mustafa Gür'ün ablası
AYŞE YILDIZ
vefat etmiştir.

Cenazesi 22 Ocak 2024 Pazartesi günü Trabzon Dernekpazarı Akköse köyü Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 21 Ocak 2024

Vakıf ve Dernek üyemiz Ertuğrul Aydemir'in annesi
NEBAHAT AYDEMİR
vefat etmiştir.

Cenazesi 19 Ocak 2024 Cuma günü öğle namazından sonra Trabzon Maçka Sevinç Köyü aile mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 18 Ocak 2024