Son Güncelleme: 10 Kasım 2018 18:51:46

Trabzon Derneği Yönetim Kurulu eski Üyemiz
ALİ HASANÇEBİ
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 11 Kasım 2018 Pazar günü, Araklı Konakönü mahallesi Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 10 Kasım 2018

Trabzon Derneğimizin Kurucu Başkanı, Tabii Senatör
Merhum Ahmet Yıldız'ın kızı
DR.ÜLKÜ YILDIZ
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 7 Kasım 2018 Çarşamba günü, İstanbul Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Karacaahmet mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 6 Kasım 2018

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Vakıf ve Dernek Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Çolakoğlu'nun kayınbiraderi ve öncü ressam,
Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'nin logosunun sanatçısı, değerli abimiz
YUSUF KATİPOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 5 Kasım 2018 Pazartesi günü, Kuzguncuk Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip,
6 Kasım 2018 Salı günü Trabzon İskenderpaşa Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 4 Kasım 2018

Trabzon Vakfı Yönetim Kurulu Üyemiz Şenay Eryavuz'un eşi
KIVANÇ ERYAVUZ
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 4 Kasım 2018 Pazar günü, İstanbul Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra Karacaahmet mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 3 Kasım 2018

Vakfımız ve Derneğimiz Kurucu üyelerinden, değerli büyüğümüz, abimiz
GÜNGÖR ERSOY
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 27 Ekim 2018 Cumartesi günü, Beşikdüzü Merkez eski Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 26 Ekim 2018