Son Güncelleme: 12 Haziran 2021 18:18:28

Dernek denetim kurulu üyelerimizden Ekrem Ulusoy'un kardeşi
MEHMET ULUSOY
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 17 Mayıs 2021 pazartesi günü saat 11:00'de kılınan cenaze namazından sonra Derecik'te defnedilmiştir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 17 Mayıs 2021
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Geçen ay kaybettiğimiz Dernek ve Vakıf kurucu ve çeşitli dönemler yönetim kurulu üyesi abimiz Süleyman Bilgiç'in eşi
ZEHRA BİLGİÇ
vefat etmiştir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 4 Mayıs 2021
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Trabzon Lisesi efsane hocalarından emekli ingilizce ögretmeni
YILMAZ ERKUM
vefat etmiştir.

Erkum'un cenazesi, 4 Mayıs 2021 salı günü saat 14:00'de kılınacak cenaze namazından sonra Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Erkum'a Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 3 Mayıs 2021

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Trabzon Kalkınma Derneği Başkanı İlyas Güven Eroğlu'nun babası, 16. dönem İstanbul milletvekili hemşehrimiz
ZEKİ TURGUT EROĞLU
vefat etmiştir.

Eroğlu'nun cenazesi 4 Mayıs 2021 Salı günü Trabzon'un Çaykara ilçesinde yapılacak cenaze töreninin ardından Maraşlı köyünde defnedilecek.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Eroğlu'na Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 3 Mayıs 2021
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Vakıf ve Derneğimiz kurucu üyesi değerli büyüğümüz
SÜLEYMAN BİLGİÇ
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 21 Nisan 2021 çarşamba günü saat 11:00'de kılınan cenaze namazından sonra Ankara Karşıyaka mezarlığına defnedilmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 21 Nisan 2021