Son Güncelleme: 29 Haziran 2020 12:21:14
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Vakıf üyemiz ve Dernek eski Yönetim Kurulu üyemiz, Başkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı
Prof.Dr. Berna Dengiz'in eşi
AHMET TAHİR DENGİZ
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 30 Haziran 2020 Salı günü Kocatepe Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra Gölbaşı mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 29 Haziran 2020

Vakıf üyemiz ve Dernek eski yönetim kurulu üyemiz Mehmet Kamiloğlu'nun eşi
MELİHA KAMİLOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 2 Mayıs 2002 Cumartesi günü, Vakfıkebir'de kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 2 Mayıs 2020

Vakıf ve Dernek üyemiz Ahmet Sağlam'ın damadı
MUAMMER İNAN
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 2 Mayıs 2020 Cumartesi günü, Zonguldak'ta kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 1 Mayıs 2020

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı
HAYDAR BAŞ
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 14 Nisan 2020 Salı günü, Akçaabat Sarıtaş mahallesi Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 14 Nisan 2020

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Taka Gazetesi yayın danışmanı, yazar, karikatürist
HARUN YAVRUOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, bugün Akçaabat Doğanköy Mahallesi Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 14 Nisan 2020