Son Güncelleme: 9 Temmuz 2024 11:53:29

Trabzon Vakfı ve Derneği üyemiz
HAYDAR BAŞKAN
vefat etmiştir.

Cenazesi 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü Beşikdüzü Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Beşikdüzü Bozlu Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 9 Temmuz 2024
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Trabzon Derneği Başkanı Necmettin Saral'ın yengesi, Trabzon Derneği üyemiz Aydın Saral'ın eşi
HÜLYA SARAL
vefat etmiştir.

Cenazesi 25 Haziran 2024 Salı günü kılınacak ikindi namazından sonra 17.15 de Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 24 Haziran 2024

Trabzon Derneği üyemiz Ali İhsan Tatlı'nın kardeşi
NEVİN TATLI UYAR
vefat etmiştir.

Cenazesi 19 Haziran 2024 Çarşamba günü kılınacak öğle namazından sonra Ayaş Evci Köyü mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 18 Haziran 2024
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Sarı Kenan lakaplı Trabzon İdmanocağı ve Trabzonspor futbolcusu, Trabzon Vakfı Yönetim kurulu üyesi Sevinç Tok'un dayısı
KENAN AKSU
vefat etmiştir.

Cenazesi 13 Haziran 2024 Perşembe günü Trabzon İskenderpaşa Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 12 Haziran 2024
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Eski Dernek Başkanımız, Trabzon Vakfı üyesi Önder Bülbüloğlu'nun babası, Trabzon Vakfı üyesi Temel Bülbüloğlu'nun kardeşi
MEHMET ALİ BÜLBÜLOĞLU
vefat etmiştir.

Cenazesi 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü Trabzon Kireçhane Aktoprak köyü Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Aile mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 3 Mayıs 2024