Son Güncelleme: 18 Ocak 2019 18:57:18

1976 yılında kurulan Trabzon Derneği Kurucu üyemiz ve
1986 yılında kurulan Trabzon Vakfı Kurucu Yönetim Kurulu üyemiz, değerli büyüğümüz
HAYRETTİN İMAMOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 12 Ocak 2019 Cumartesi günü Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra 13 Ocak 2019 Pazar günü Trabzon Köprübaşı'nda defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 11 Ocak 2019

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Vakıf başkanımız Bilgin AYGÜL'ün teyzesi ve Dernek üyemiz Aydın KUTGÜN'ün annesi
NERİMAN KUTGÜN
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 23 Aralık 2018 Pazar günü, Karşıyaka Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 22 Aralık 2018

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Değerli bilim insanı hemşehrimiz, Ankara Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı Fen Fakültesi Öğretim Üyesi
Prof.Dr. BERAHİTDİN ALBAYRAK
Ankara’daki elim tren kazasında yaşamını yitirmiştir.

Merhumun cenazesi, 14 Aralık 2018 Cuma günü, Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Kırıkkale’de defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 13 Aralık 2018

Trabzon Derneği Yönetim Kurulu eski Üyemiz
ALİ HASANÇEBİ
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 11 Kasım 2018 Pazar günü, Araklı Konakönü mahallesi Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 10 Kasım 2018

Trabzon Derneğimizin Kurucu Başkanı, Tabii Senatör
Merhum Ahmet Yıldız'ın kızı
DR.ÜLKÜ YILDIZ
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 7 Kasım 2018 Çarşamba günü, İstanbul Şakirin Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Karacaahmet mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 6 Kasım 2018