Son Güncelleme: 15 Temmuz 2018 20:11:00

Vakıf Ve Derneğimiz üyesi Münir Konak'ın annesi
HATİCE KONAK
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü, Trabzon İskenderpaşa Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Maçka Yeşilyurt köyünde aile mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 15 Temmuz 2018

Eski Bakanımız ve Vakıf üyemiz Sayın Faruk Nafiz Özak'ın teyzesi
FATMA CİNEL
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 7 Temmuz 2018 Cumartesi günü, Bahçecik Mezarlık Belde Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 7 Temmuz 2018

NECMETTİN KARADUMAN ANILDI

TBMM eski Başkanı, 17. ve 18. dönem Trabzon Milletvekili NECMETTİN KARADUMAN ölümünün birinci yılında İstanbul Karacaahmet mezarlığında mezarı başında anıldı. 22 Haziran 2018

Yayınlanma Tarihi : 23 Haziran 2018

2007 Yılı Sabahattin Sağıroğlu Trabzon’a Hizmet Ödülü sahibi,
Trabzon'un önemli değerlerinden başarılı işadamı
KENAN OLTAN
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 24 Haziran 2018 Pazar günü, İskenderpaşa Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 23 Haziran 2018

Hemşehrimiz, Büyüğümüz
Prof.Dr. ZEYYAT HATİPOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 29 Mayıs 2018 Salı günü, İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Kampüsünde yapılacak törenin ardından
Fatih Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 28 Mayıs 2018