Son Güncelleme: 7 Ekim 2024 17:14:34

Trabzon Derneği üyemiz
METİN HASANÇEBİ
vefat etmiştir.

Cenazesi 9 Ekim 2024 Çarşamba günü Trabzon Araklı Küçük Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Konakönü mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 7 Ekim 2024

Trabzon Vakfı ve Derneği üyemiz Ercan Sedat Gedik'in abisi
ERKAN SIRRI GEDİK
vefat etmiştir.

Cenazesi 2 Ekim 2024 Çarşamba günü Ankara Maltepe Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka (2. kapı G6134) mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 1 Ekim 2024
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Trabzon Vakfı ve Derneği Kurucu üyelerimizden Vakıf Yönetim kurulu üyemiz Yusuf Hasançebi'nin annesi
SUZAN HASANÇEBİ
vefat etmiştir.

Cenazesi 1 Ekim 2024 Salı günü Trabzon Araklı Konakönü Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 30 Eylül 2024

Trabzon Vakfı ve Derneği üyesi Filiz Günay'ın eşi
HÜSEYİN GÜNAY
vefat etmiştir.

Cenazesi 25 Eylül 2024 Çarşamba günü Trabzon'da defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 24 Eylül 2024
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Trabzonspor'da 5 yıl kulüp başkanlığı döneminde 4 lig şampiyonluğu yaşatan "Efsane Başkan"
M.ŞAMİL EKİNCi
vefat etmiştir.

Trabzon Vakfı ve Derneği tarafından Her yıl eylemiyle, söylemiyle ve düşüncesiyle Trabzon'a yönelik çalışmalar yapmış, hizmet etmiş kişilere verilen "Sabahattin Sağıroğlu Trabzon'a Hizmet Ödülü" 2017 yılında M.ŞAMİL EKİNCİ'ye verilmişti.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi, yakınları ve Trabzonspor camiasına başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 18 Eylül 2024