Son Güncelleme: 23 Haziran 2022 14:44:34

Dernek üyemiz Ayşegül Güner'in annesi
SEVİM TOPAL
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü Karşıyaka Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 24 Mayıs 2022

Vakıf üyemiz Emekli Vali
MUZAFFER YÜCE
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 15:30'da Ankara Gölbaşı mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 24 Mayıs 2022

ANMA

Türkiye Cumhuriyeti'nin 5. Cumhurbaşkanı
Merhum
CEVDET SUNAY
ölümünün 40. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

Necmettin SARAL
Trabzon Derneği Başkanı
Bilgin AYGÜL
Trabzon Vakfı Başkanı
Yayınlanma Tarihi : 22 Mayıs 2022
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Trabzon Vakfı üyemiz ve halk müziği koromuz solistlerinden iş insanı mali emlak müşaviri
KEMAL BOSTAN
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi 15 Nisan 2022 Cuma günü Ankara Karşıyaka mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 14 Nisan 2022

Trabzon Derneğimizin eski başkanı Mustafa Cinel'in kayınvalidesi
FATMA CEYHAN
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi, 29 Mart 2022 Salı günü Elazığ'daki mezarlığına defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 28 Mart 2022