Son Güncelleme: 31 Mart 2020 14:22:30

HİKMET AKSOY´U KAYBETTİK

Trabzon Basınının duayen ismi HİKMET AKSOY'u kaybettik.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Trabzon Temsilcisi olan Aksoy'un cenazesi bugün Vakfıkebir'de toprağa verilecek.

Aksoy'a Trabzon Vakfı ve Derneği adına Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 22 Mart 2020

AZMİ SEKBAN´I KAYBETTİK

Sürmeneli ünlü heykeltıraş AZMİ SEKBAN'ı kaybettik.

11 Kasım 2017 tarihinde Trabzon Lisesi bahçesinde açılan Atatürk Anıtı'nın sahibi olan Sekban’ın cenazesi bugün İstanbul Büyükçekmece'de kılınacak ikindi namazından sonra defnedilecektir.

Sekban’a Trabzon Vakfı ve Derneği adına Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 22 Mart 2020

Vakıf ve Dernek üyemiz Ali Kemal Sancak'ın babası
HASAN SANCAK
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 11 Mart 2020 Çarşamba günü, Köprübaşı Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 10 Mart 2020

Vakfımız kurucularından Merhum Temel Çağlayan'ın kardeşi
Av. ORHAN ÇAĞLAYAN
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 22 Şubat 2020 Cumartesi günü, saat 11:00'de Trabzon Barosu önünde yapılacak törenin ardından İskenderpaşa Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Yayınlanma Tarihi : 21 Şubat 2020

Vakıf ve Dernek üyemiz
İSMET TUFANYAZICI
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi, 12 Ocak 2020 Pazar günü, Narlıdere Camii'nde kılınan ikindi namazından sonra 13 Ocak 2020 günü Urla Zeytinalanı mezarlığına defnedilmiştir.

Yayınlanma Tarihi : 15 Ocak 2020