Son Güncelleme: 15 Kasım 2019 16:53:22
Gezi

Trabzon Vakfı ve Derneği olarak 24 Kasım 2019 Pazar günü tüm arkadaşlarla Bolu Yedigöllere gidiyoruz. Katılacak arkadaşlar Vakfımızın 0312 418 1758 nolu telefonuna adlarını yazdırabilirler.
Kişi başı ücret: 150TL.

Yayınlanma Tarihi : 12 Kasım 2019
Trabzonspor Marşı Beste Yarışması

Yayınlanma Tarihi : 30 Ekim 2019
BRUNCH

Değerli Hemşehrilerimiz,
Vakfımızın ve Derneğimizin yıllardır sürdürmekte olduğu değişik etkinliklerle sizlerle birlikte olmaya çalışıyoruz. Katılımınızla hem yeni dostluklar hem de var olan dostluklarımızın pekişmesine vesile olacak Brunch'ımızda bir arada olmayı diliyoruz.

Tarih: 27 Ekim Pazar Günü
Saat: 11:00-15:00
Kişi Başı: 60 TL
Yer: Patalya Lakeside Resort Otel
Haymana Yolu 4. Km.
Gölbaşı/Ankara

Katılmak isteyen hemşehrilerimizin 25 Ekim 2019 tarihine kadar isimlerini 0312 418 1758 nolu telefonla Vakıf Sekreterliğine bildirmeleri önemle rica olunur.
Arabası olmayanlar için Kızılay Çankaya Belediyesi önünden saat 10:15 de servis kaldırılacaktır.

Yayınlanma Tarihi : 15 Ekim 2019

Evli ve Zavallı - Temel ile Fadime oyunu, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Yer: Yenimahalle Nazım Hikmet K.M - Yıldız Kenter Tiyatro Salonu Urankent Girişi, No: 50 Yenimahalle-ANKARA
Tarih: 19 Ekim 2019, Saat 20:30

Senaryosunu Yılmaz Okumuş’un yazdığı, Seymen Aydın ve Buse Sinem İren’in, Temel ile Fadime’yi canlandırdığı Evli ve Zavallı “Temel ile Fadime” oyunu, kadın-erkek sorununu mizahi bir dille ele alıyor. Önce Taş Devri’ndeki homosapiens Temel ve homosapiens Fadime’yle tarihteki ilk kadın erkek çatışmasını görüp günümüzde ve 2300 yılındaki Temel ile Fadime’yle bu çatışmanın nasıl ve neye dönüştüğü anlatıyor.

Canlı müzikle desteklenen oyunun diğer bir farklı yanı da barkovizyonda sürekli küçük skeç ve video görüntülerin dönüyor olması.

Sümela’nın Şifresi Temel, Moskova’nın Şifresi Temel, Bizum Hoca, Oflu Hoca filmlerini ve , Laz Kapital kitabıyla, Yasemince dizisindeki Hamsiye karakterini yazan Yılmaz Okumuş oyunu için şunları söyledi: “Temel ile Fadime diyerek sadece Karadenizlilere hitap etmedik, çünkü, sorun evrensel ve insanlık tarihiyle yaşıt neredeyse. Biz, Karadeniz düşünce yapısının absürtlüğünden faydalanıyoruz sadece...”

Yayınlanma Tarihi : 16 Ekim 2019
KERMES

Çankaya Belediyesi'nin tüm halkımızın davetli olduğu 3. Kadın Emeği Festivali'nde Trabzon Vakfı ve Derneği olarak biz de stand açıyoruz. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Yer: Ahlatlıbel Atatürk Parkı
Tarih: 28-30 Haziran 2019