Son Güncelleme: 22 Mayıs 2022 14:54:06

Sabahattin Sağıroğlu Trabzon´a Hizmet Ödülü

1998 Yılından itibaren gerçekleştirdiğimiz Trabzon Vakfı "Sabahattin Sağıroğlu Trabzon'a Hizmet Ödülü" eylemiyle, söylemiyle, düşüncesiyle Trabzon'a yönelik çalışmalar yapmış, hizmet etmiş kişi ve kuruluşlara verilmektedir. 2021 Yılı ödülünün Prof.Dr.Ruşen Keleş'e verilmesi kararlaştırılmıştır.

2020 yılı Trabzon'a hizmet ödülü Özkan Sümer'e önceki yıllarda ise Hasan Melek, Ergun Gürsoy, M.Şamil Ekinci, Veysel Usta, Celal Hekimoğlu, Prof.Dr.Haşim Karpuz, Ali Rıza Uzuner, Bekir Gerçek, Faruk Nafız Özak, Hayri Gür, Ömer Güner, Kenan Oltan, Cemal Akyıldız, Atay Aktuğ, Ahmet Özer, Mimarlar Odası, Kudret Emiroğlu gibi kentimize hizmet etmiş kişi ve kuruluşlara verilmiştir.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 16:00'da başlayacak bu yılki ödül törenine teşriflerinizi rica ederiz.

Bilgin Aygül
Trabzon Vakfı Başkanı
Necmettin Saral
Trabzon Derneği Başkanı

Sabahattin Sağıroğlu Trabzon'a Hizmet Ödülü Seçici Kurulu:
Bilgin Aygül, Prof.Dr.Kenan Araz, Şevket Arz, Necmettin Saral, Selahattin Alioğlu, Meral Sağıroğlu, Emine Sağıroğlu, Bekir Gerçek, Şaner Alap

Yayınlanma Tarihi : 14 Mayıs 2022

Sabahattin Sağıroğlu mezarı başında anıldı

Trabzon Vakfı ve Derneği olarak üyelerimiz ve misafirlerimizin de katılımıyla Trabzon Derneği eski başkanı ve Vakfımızın kurucularından Sabahattin Sağıroğlu'nu ölümünün 26.yılında sevgi, saygı ve rahmetle andık.
Trabzon Vakfı ve Derneği Yönetim Kurulu

Yayınlanma Tarihi : 30 Nisan 2022

ANMA

Trabzon Derneği eski başkanı ve Trabzon Vakfı kurucularından Sabahattin Sağıroğlu'nun ölümünün 26.yılında anma töreni düzenlenecektir. Bu vesileyle Vakfımız ve Derneğimizin hayatını kaybeden üyelerini de anmış olacağız.
29 Nisan 2022 Cuma günü saat 11:30'da Vakıf merkezimizde buluşup saat 12:00'de Cebeci mezarlığında anma töreni gerçekleştirilecektir.
Trabzon Vakfı ve Derneği Yönetim Kurulları

Yayınlanma Tarihi : 26 Nisan 2022

Özkan Sümer´e Trabzon´a Hizmet Ödülü Verildi.

Trabzon Vakfı geleneksel olarak düzenlediği Trabzon'a Hizmet ödülünü bu yıl Özkan Sümer'e verdi.
1998 yılından bugüne Trabzon'a hizmet etmiş kişilere, "Sabahattin Sağıroğlu Trabzon'a Hizmet Ödülü" adıyla ödüller veren Trabzon Vakfı, 2020 yılının Trabzon'a Hizmet Ödülünü, Trabzonspor'un Eski Başkanı ve Teknik Direktörü Özkan Sümer'e verildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç konuşma yaparken, Ekrem İmamoğlu, Faruk Özak, Şenol Güneş ve Ergun Gürsoy ise video konferans yoluyla katılım gösterdi.

Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Özkan Sümer hakkında katılımcılar, duygu yüklü konuşmalar gerçekleştirdi. Sümer'in ödülünü abisi Rasim Sümer'e Ahmet Metin Genç takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : 19 Temmuz 2021

2020 Yılı Sabahattin Sağıroğlu Trabzon’a Hizmet Ödülü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası´nda 14 Temmuz 2021 saat 16:00´da anısına düzenlenecek törenle merhum ÖZKAN SÜMER´in ailesine verilecektir.

Sabahattin Sağıroğlu Trabzon’a Hizmet Ödülü, eylemiyle, söylemiyle, düşüncesiyle Trabzon'a yönelik çalışmalar yapmış, hizmet etmiş insanlara verilmektedir.

Yayınlanma Tarihi : 10 Temmuz 2021