Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu Konseri

Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu’nun Şef Selçuk AYGAN yönetiminde vereceği konseri onurlandırmanızı dileriz.
Sunum: Merih Füsun Kavas

Tarih : 25 Şubat 2024
Saat : 19:30
Yer : Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi, Şehit Gönenç Cad. No: 16 Maltepe Çankaya-ANKARA

Yayınlanma Tarihi : 24 Şubat 2024

Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu Konseri

Şef Selçuk Aygan yönetimindeki Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği Koromuz 5 Mayıs 2023 tarihinde Çağdaş Sanatlar Merkezi Sabahattin Ali Konferans Salonunda davetlilerimizin yoğun ilgisiyle muhteşem bir konser gerçekleştirmiştir.
Trabzon Vakfı-Trabzon Derneği Yönetim Kurulları

Yayınlanma Tarihi : 6 Mayıs 2023
Trabzon Vakfı
Türk Sanat Müziği Korosu Konseri

Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Selçuk AYGAN yönetiminde 17 Şubat 2020 tarihinde Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesi'nde bir konser verdi.

Sayın Mustafa Tok anısına düzenlenen konserde K.K.T.C. Karadeniz Kültür Derneği Girne Halk Oyunları Topluluğu da gösterisiyle izleyicileri coşturdu.

Yayınlanma Tarihi : 19 Şubat 2020
Trabzon Vakfı
Türk Sanat Müziği Korosu Konseri

Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu,
Şef Selçuk AYGAN yönetiminde 24 Nisan 2019 tarihinde
Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonunda bir konser verdi.

Yayınlanma Tarihi : 25 Nisan 2019

TRABZON VAKFI
TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ

Trabzon Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu’nun
Şef Selçuk AYGAN yönetiminde
vereceği konseri onurlandırmanızı dileriz.

Konser Tarihi: 24 Nisan 2019 • Saat: 19:30-21:30
Yer: Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonu Beşevler-ANKARA

Yayınlanma Tarihi : 18 Nisan 2019