TRABZONLU GENÇLER KAHVALTIDA BULUŞUYOR

Trabzon Vakfı Gençlik kolları, ilk toplantılarının ardından 9 Ekim 2010 cumartesi günü saat 12.00’de Trabzon Vakfı’nda yapacakları kahvaltı ile yeni üyelerini biraraya getirmeyi planlıyor.

3 Ekim 2010’da Trabzon Vakıfında izlenen Trabzon-Beşiktaş maçının ardından zafer coşkusunu hep beraber Kızılay sokaklarında yaşayan grup üyeleri, cumartesi günü yapılacak kahvaltı ile birlik faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceğini gösteriyorlar.

Grup üyeleri, Yöresel Trabzon pidesinin yer alacağı kahvaltıya Ankara’da bulunan ve Trabzon özlemi yaşayan herkesi beklediklerini bildiriyorlar.

Yayınlanma Tarihi : 6 Ekim 2010
Trabzon Vakfı Gençlik Kolları ilk toplantısını yaptı

Trabzon Vakfı Gençlik Kolları'nın 2 Ekim 2010 tarihinde yaptığı tanışma ve oryantasyon toplantısı sonucunda alınan kararlar ve oluşturulan yönetim aşağıdaki gibidir.

Söz konusu oluşumlar ilk toplantıya katılımın eksik olması ve kişiler arasındaki iletişim eksikliğinden dolayı ilerleyen dönemlerde değiştirilebilir, geliştirilebilir.

Toplantıların cumartesi günleri saat 13.00'de Trabzon Vakfı'nda yapılması kararlaştırılmıştır. Ayrıca ilk aktivite olarak yapılması planlanan horon kurslarını çevrenizde duyurarak talepler hakkında gelecek toplantımızda görüşlerinizi bekliyoruz.

TRABZON VAKFI GENÇLİK KOLLARI YÖNETİM KURULU

BAŞKAN: MURAT YILMAZ
BAŞKAN YARDIMCISI: CENGİZ YENİGÜN, BEDRİGÜL MARKAL
GENEL SEKRETER: SEDA KÜÇÜK
ÜNİVERSİTELER SORUMLUSU: SERCAN YILMAZ
HALKLA İLİŞKİLER VE İLETİŞİM SORUMLUSU: BAŞAK TOKSÖZ
ORGANİZASYON SORUMLUSU: SERKAN BAYRAM
TİYATRO VE GEZİ ORGANİZASYONLARI SORUMLUSU: BEGÜM ALPARSLAN
KÜLTÜR SANAT SORUMLUSU: İBRAHİM ÇAKIR, ARZU ŞENTÜRK, ESENGÜL ALBAYRAK
BASIN SÖZCÜSÜ: MERVE KUL
HALK OYUNLARI SORUMLUSU: İLKER SELİM ZORLUOĞLU,TARIK ENES YUSUF
AR-GE SORUMLUSU: SELÇUK BAHADIR, ARZU ŞENTÜRK, ANIL SAĞIROĞLU
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: FATİH YAKIN, EMRAH KOCA, SONER KÜÇÜKARSLAN, ONUR BAŞ, HİKMET HASÇELİK
Yayınlanma Tarihi : 4 Ekim 2010
Trabzon Vakfı ve Trabzon Kültür Derneği Gençlik Kolları Toplantı Duyurusu

Trabzon Vakfı ve Trabzon Kültür Derneği Gençlik Kolları, 2 Ekim 2010 tarihinde Saat 13:00'de Vakıf Salonumuzda toplanacaktır.

Yapacağımız bu ilk toplantı bizler için çok önem teşkil etmekte olup aynı zamanda yönetimde yer alacak arkadaşlarımızı da belirleyecektir.

Tüm arkadaşlarımız davetlidir.

Yayınlanma Tarihi : 30 Eylül 2010

Trabzon Vakfı ve Trabzon Kültür Derneği Gençlik Kolları kuruldu.

Amaçlarının Ankara'da yaşayan Trabzonlu ve Trabzon sevdalısı gençleri tek bir çatı altında toplamak, sosyal paylaşımlar gerçekleştirmek ve bu paylaşımlar bütününde büyük bir aile kurmak.

Ortak sevdamız olan Trabzon'u, yöre kültürüne sahip çıkarak tanıtmak, yaşamak ve yaşatmak olduğunu söyleyen gençler Vakıf merkezimizde çalışmalarına başladı.

Bu oluşumun içerisinde yer almak isteyen tüm arkadaşlarımızı Vakfımıza bekliyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 31 Ağustos 2010