Son Güncelleme: 26 Ocak 2023 16:50:01
GÖKSU´da Kahvaltı

Değerli hemşehrilerimiz,
Trabzon Vakfı ve Derneği tarafından 5 Şubat 2023 Pazar günü saat 10:30'da düzenlenecek kahvaltıda ailelerimizle birlikte bir arada olmayı diliyoruz.

Kahvaltıya katılmak isteyen hemşehrilerimizin 3 Şubat Cuma günü akşamına kadar bildirmelerini rica ederiz.

Adres : Göksu Lokantaları Nenehatun Cad. No:5 Çankaya/Ankara
Fiyat : 170 TL/ Kişi
İletişim 0533 422 1389 Hülya Bilen

Yayınlanma Tarihi : 26 Ocak 2023
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Dernek üyemiz Cemal Civelek'in abisi
İBRAHİM CİVELEK
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi 26 Ocak 2023 Perşembe günü kılınacak ikindi namazından sonra Trabzon Araklı Kalecik mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 25 Ocak 2023

Sabahattin Sağıroğlu Trabzon´a Hizmet Ödülü

1998 Yılından itibaren gerçekleştirdiğimiz Trabzon Vakfı "Sabahattin Sağıroğlu Trabzon'a Hizmet Ödülü" eylemiyle, söylemiyle, düşüncesiyle Trabzon'a yönelik çalışmalar yapmış, hizmet etmiş kişi ve kuruluşlara verilmektedir. 2021 Yılı ödülünün Prof.Dr.Ruşen Keleş'e verilmesi kararlaştırılmıştır.

2020 yılı Trabzon'a hizmet ödülü Özkan Sümer'e önceki yıllarda ise Hasan Melek, Ergun Gürsoy, M.Şamil Ekinci, Veysel Usta, Celal Hekimoğlu, Prof.Dr.Haşim Karpuz, Ali Rıza Uzuner, Bekir Gerçek, Faruk Nafız Özak, Hayri Gür, Ömer Güner, Kenan Oltan, Cemal Akyıldız, Atay Aktuğ, Ahmet Özer, Mimarlar Odası, Kudret Emiroğlu gibi kentimize hizmet etmiş kişi ve kuruluşlara verilmiştir.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 16:00'da başlayacak bu yılki ödül törenine teşriflerinizi rica ederiz.

Bilgin Aygül
Trabzon Vakfı Başkanı
Necmettin Saral
Trabzon Derneği Başkanı

Sabahattin Sağıroğlu Trabzon'a Hizmet Ödülü Seçici Kurulu:
Bilgin Aygül, Prof.Dr.Kenan Araz, Şevket Arz, Necmettin Saral, Selahattin Alioğlu, Meral Sağıroğlu, Emine Sağıroğlu, Bekir Gerçek, Şaner Alap

Yayınlanma Tarihi : 14 Mayıs 2022

GELENEKSEL HAMSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Trabzon Vakfı ve Derneğimizin hanımlar için düzenlediği Geleneksel Hamsi Günü etkinliğimiz 8 Ocak 2023 Pazar günü saat 12:30'da Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans salonunda yapıldı.
Hanım hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin evlerinde hazırladıkları yöresel yemeklerle dostluk, eğlence ve gastronomi kültürümüz tanıtıldı.

Yayınlanma Tarihi : 11 Ocak 2023

Trabzon Söyleşileri

Mimar Bekir Gerçek ile Trabzon Söyleşileri kapsamında Trabzon'un tarihteki yeri ve önemi, yaşam, kültür, spor, tarım, şehircilik konuları ve Trabzon Anıları üzerine söyleşimiz 4 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 15:00'de Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans salonunda yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : 10 Ocak 2023