Son Güncelleme: 15 Haziran 2024 23:13:27

Trabzon Vakfı’nın resim atölyesine devam eden kadınlar sergilerini açtı. TAKA GAzetesi 26.05.2024 Muhabir: Ayşe Sancak

Baharla birlikte Trabzon’da sanat rüzgarı esmeye devam ediyor. Sanatçılar kişisel sergilerini açıyor ve aynı zamanda karma sergiler de oluyor.

Ankara’dan gelen Trabzonlu kadınlarda sanatevinde güzel bir sergi açtılar. Trabzon Vakfı Aynur Ocak Gündoğan Resim Atölyesi sergisi Trabzon Sanatevi Salon Garajda açıldı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya sergiyi ziyaret ederek katılımcıları tebrik etti.

Ankara’dan gelen sanatçılar Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Makamda güzel bir sanat sohbeti yapıldı.

Taka Gazetesi
Yayınlanma Tarihi : 31 Mayıs 2024

ANITKABİR TÖRENİ

Değerli Üyelerimiz,
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Trabzonumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 106.yılında 24 Şubat 2024 Cumartesi günü Anıtkabir'i ziyaret edeceğiz. Tören 10:30'da başlayacaktır. Buluşma 10:20'de bayrak direğinin altında olacaktır. Hemşehrilerimizin ve dostlarımızın da katılımlarıyla bu yıl da Atamıza saygımızı güçlü bir şekilde göstermek son derece önemli ve değerlidir.
Trabzon Vakfı ve Derneği Yönetim Kurulları

Yayınlanma Tarihi : 22 Şubat 2024

Anma Toplantısı

Değerli üyelerimiz
Kurucularımızdan ve eski başkanlarımızdan Selahattin Alioğlu'nu anma toplantısı 2 Aralık 2023 tarihinde yapılacaktır.
Saat :17.00 -18.30 Anma (Göksu Restorant)
Saat :18.45 -23.30 Yemek
Yer : Göksu Restorant No: 5 Nenehatun Caddesi. Yemeğe katılmak için (isteğe bağlı) Rezervasyon Hülya Bilen Tel. 0533 422 1389

Yayınlanma Tarihi : 17 Kasım 2023

PROF. DR. RUŞEN KELEŞ balmumu heykeli
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen tarafından Eskişehir'e kazandırılan Balmumu Heykeller Müzesinde, Şehircilik konusunda 60 kitaba verilen emek ve 91. yaş günü anısına Trabzon Vakfı Yönetim Kurulu üyemiz Prof. Dr. Ruşen Keleş'in balmumu heykeli sergilenmektedir.
Yayınlanma Tarihi : 27 Mayıs 2023
ANMA

Türkiye Cumhuriyeti'nin 5. Cumhurbaşkanı, hemşehrimiz
Merhum
CEVDET SUNAY
ölümünün 41. yılında sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 23 Mayıs 2023