Son Güncelleme: 2 Mayıs 2024 14:16:32

GELENEKSEL HAMSİ GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Trabzon Vakfı ve Derneğimizin hanımlar için düzenlediği Geleneksel Hamsi Günü etkinliğimiz 8 Ocak 2023 Pazar günü saat 12:30'da Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans salonunda yapıldı.
Hanım hemşehrilerimizin ve misafirlerimizin evlerinde hazırladıkları yöresel yemeklerle dostluk, eğlence ve gastronomi kültürümüz tanıtıldı.

Trabzon Söyleşileri

Mimar Bekir Gerçek ile Trabzon Söyleşileri kapsamında Trabzon'un tarihteki yeri ve önemi, yaşam, kültür, spor, tarım, şehircilik konuları ve Trabzon Anıları üzerine söyleşimiz 4 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 15:00'de Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans salonunda yapıldı.

Yayınlanma Tarihi : 10 Ocak 2023

Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği Başkanı
SOYSAL ALGAN
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi 24 Ocak 2023 Salı günü İstanbul Fatih ilçesinde bulunan Fatih Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 23 Ocak 2023

Trabzonlu hemşehrimiz TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu'nun babası
AHMET KUMBUZOĞLU
vefat etmiştir.

Merhumun cenazesi 12 Ocak 2023 Perşembe günü Trabzon Çaykara ilçesi Karaçam Köyü Camii'nde kılınacak ikindi namazından sonra defnedilecektir.

Dernek ve Vakıf üyemiz Avukat Baki Lütfi Uzun'un annesi
EMİNE UZUN
vefat etmiştir.

Merhumenin cenazesi 12 Ocak 2023 Perşembe günü Trabzon Beşikdüzü Şahmelik Merkez Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığına defnedilecektir.

Trabzon Vakfı ve Derneği adına Merhumeye Allah'tan rahmet, acılı ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.