Son Güncelleme: 30 Temmuz 2020 14:33:17
Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği´nin
19. Olağan Genel Kurulu Yapıldı.
  1. Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneğinin 19. Olağan Genel Kurulu, 23 Aralık 2012 tarihinde Başkan tarafından açıldı. Atatürk ve Şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.
  2. Divan Kurulu seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Mustafa CİNEL, Başkan yardımcılığına Yüksel ÖZTEKİN, yazman üyeliklerine Kemal ALİOĞLU ve Muammer Zeki GÜVEN oybirliği ile seçildi.
  3. Gündemin 3. maddesi gereği Yönetim Kurulu faaliyet raporu okundu. Daha sonra Denetim Kurulu raporu okundu ve her iki rapor hakkında görüşme açıldı. Söz alan olmadı.
  4. Gündemin 4. maddesine geçildi. Yönetim Kurulu faaliyet raporu oylandı ve oybirliği ile aklandı. Denetim Kurulu faaliyet raporu oylandı ve oybirliği ile aklandı.
  5. Gündemin 5. maddesi gereği genel geçici bütçe görüşülerek oylamaya sunuldu ve oybirliği ile kabul edildi.
  6. Gündemin 6. maddesine geçildi. Yeni Yönetim, Denetim, Disiplin kurullarının seçimi için adayların Divana bildirilmesi istendi. Divana sunulan ekteki önerge ile liste halinde Yönetim, Denetim ve Disiplin kurullarının açık oylama ile liste halinde yapılması oylandı ve oybirliği ile kabul edildi. Buna göre ekteki (Ek1) listede adı geçenler Yönetim, Denetim ve Disiplin kuruluna seçildi.
  7. Gündemin 7. maddesi gereği dilek ve temennilerde Güngör ERSOY, Mehmet ÇOLAKOĞLU ve Bilgin AYGÜL söz aldı.

Gündemin dilek ve temenniler kısmında verilen (Ek2) önerge doğrultusunda oylama yapıldı ve bu önerge oybirliği ile kabul edildi.

Ek1:
Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine:
Selahattin ALİOĞLU, Mehmet ÇOLAKOĞLU, Yüksel AKSU, Muammer Zeki GÜVEN, Faruk GÜNER, Ömer Faruk İMAMOĞLU, Dr.Hikmet TOPALOĞLU, Ali ÜNAL, Fatma Nur CUMALIOĞLU, Ülay GÜRBAY, İsmet Rıza ÇEBİ.
Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine:
Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine:

Ek2:

Yayınlanma Tarihi : 11 Ocak 2015
Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği
18. Olağan Genel Kurulunu
26 Aralık 2010 Pazar günü yaptı.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ
SELAHATTİN ALİOĞLU NECMETTİN SARAL BAYRAKTAR BAYRAKTAR HİKMET TOPALOĞLU YÜKSEL AKSU ERSEL KURT FARUK GÜNER HALİM İSMAİL KARSAN ÖMER FARUK İMAMOĞLU ALİ ÜNAL MUSTAFA BAHADIR

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ (Sırasına göre)
1.İBRAHİM EROĞLU 2.ASIM ERBAY 3.AHMET ASAN 4.ZEKİ MERMERTAŞ 5.SELAHATTİN AKTAŞ 6.CAVİT BAYRAKTAR 7.KEMAL ALİOĞLU