Son Güncelleme: 7 Mayıs 2024 21:54:14

19-22 Şubat 2015
Atatürk Kültür Merkezi ANKARA
Yayınlanma Tarihi : 14 Mart 2015

Kendine özgü tarzı, güleryüzü, samimiyetiyle Karadeniz Müziği’nin kraliçesi Süreyya Davulcuoğlu, 1948 yılında Trabzon’un Akçaabat ilçesinde doğdu.

1971 yılında Ankara’da amatör bir toplulukta başladığı müzik yaşamında 1973 yılında Ankara Radyosu’nda görev yaptı. Coşkun Güla’dan müzik dersi alarak 1980 yılında televizyon konserleri vermeye başladı. 1983 yılında albüm çalışmalarına başlayıp, Arif Sağ ve Musa Eroğlu ile beş adet albüm çalışması yaptı.

1991 yılından beri Kültür ve Turizm Bakanlığında Solist Sanatçı olarak görev yapıyor. 1984 yılında Ağasar Dereleri adlı türküsüyle plak satışlarında rekor kırdı.

80’li yıllarda TRT’de yayınlanan Türk Halk Müziği programlarında yakın arkadaşı Ordu-Perşembeli türkücü Kamil Sönmez ile birlikte ekranda sık yer aldı. Evli ve bir çocuk annesi Davulcuoğlu Ankara’da yaşıyor.

Yayınlanma Tarihi : 11 Mart 2015

Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri-9
20 Şubat 2015
Atatürk Kültür Merkezi ANKARA

Yayınlanma Tarihi : 8 Mart 2015

20 Şubat 2015 tarihinde Ankara Göksu Lokantası'nda, Trabzon Milletvekilimiz Sayın Faruk Nafiz ÖZAK’ın öncülüğünde, Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği tarafından, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Trabzon Ticaret Borsası, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği, İlçe Belediyeleri, İlçe Kaymakamlıkları ve Sivil Toplum Örgütleri, Trabzon Yerel Basının katkılarıyla gerçekleştirilen ‘HER YÖNÜYLE TRABZON ETKİNLİKLERİ’nin dokuzuncusunun açılış yemeği verildi.

Yayınlanma Tarihi : 3 Mart 2015
Trabzon´un Kurtuluşunun 97. yılında
Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği
Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri
Anıtkabir´i Ziyaret Etti.

Büyük İnsan, Ulu Önder Atatürk,
Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluş günü vesilesiyle, Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği olarak Size ve Milli Mücadelenin eşsiz kahramanlarına şükran ve minnet duygularımızı sunmak üzere huzurunuzdayız.

İnanıyoruz ki emanetiniz olan laik, demokratik, çağdaş Cumhuriyetimiz genç kuşakların omuzlarında sonsuza değin yaşayacaktır.

Her geçen gün artan özlem ve hasretle aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz.

Bilgin Aygül
Trabzon Vakfı Başkanı
24 ŞUBAT 2015

Trabzon'un Kurtuluşunun 97. yılında, Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri Anıtkabir'i Ziyaret Etti.

Yayınlanma Tarihi : 3 Mart 2015