Son Güncelleme: 25 Nisan 2024 14:25:13

Sabahattin Sağıroğlu mezarı başında anıldı

Trabzon Vakfı ve Derneği olarak üyelerimiz ve misafirlerimizin de katılımıyla Trabzon Derneği eski başkanı ve Vakfımızın kurucularından Sabahattin Sağıroğlu'nu ölümünün 26.yılında sevgi, saygı ve rahmetle andık.
Trabzon Vakfı ve Derneği Yönetim Kurulu

Yayınlanma Tarihi : 30 Nisan 2022

ANMA

Trabzon Derneği eski başkanı ve Trabzon Vakfı kurucularından Sabahattin Sağıroğlu'nun ölümünün 26.yılında anma töreni düzenlenecektir. Bu vesileyle Vakfımız ve Derneğimizin hayatını kaybeden üyelerini de anmış olacağız.
29 Nisan 2022 Cuma günü saat 11:30'da Vakıf merkezimizde buluşup saat 12:00'de Cebeci mezarlığında anma töreni gerçekleştirilecektir.
Trabzon Vakfı ve Derneği Yönetim Kurulları

Yayınlanma Tarihi : 26 Nisan 2022

Özkan Sümer´e Trabzon´a Hizmet Ödülü Verildi.

Trabzon Vakfı geleneksel olarak düzenlediği Trabzon'a Hizmet ödülünü bu yıl Özkan Sümer'e verdi.
1998 yılından bugüne Trabzon'a hizmet etmiş kişilere, "Sabahattin Sağıroğlu Trabzon'a Hizmet Ödülü" adıyla ödüller veren Trabzon Vakfı, 2020 yılının Trabzon'a Hizmet Ödülünü, Trabzonspor'un Eski Başkanı ve Teknik Direktörü Özkan Sümer'e verildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen törende Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç konuşma yaparken, Ekrem İmamoğlu, Faruk Özak, Şenol Güneş ve Ergun Gürsoy ise video konferans yoluyla katılım gösterdi.

Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Özkan Sümer hakkında katılımcılar, duygu yüklü konuşmalar gerçekleştirdi. Sümer'in ödülünü abisi Rasim Sümer'e Ahmet Metin Genç takdim etti.

Yayınlanma Tarihi : 19 Temmuz 2021

2020 Yılı Sabahattin Sağıroğlu Trabzon’a Hizmet Ödülü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası´nda 14 Temmuz 2021 saat 16:00´da anısına düzenlenecek törenle merhum ÖZKAN SÜMER´in ailesine verilecektir.

Sabahattin Sağıroğlu Trabzon’a Hizmet Ödülü, eylemiyle, söylemiyle, düşüncesiyle Trabzon'a yönelik çalışmalar yapmış, hizmet etmiş insanlara verilmektedir.

Yayınlanma Tarihi : 10 Temmuz 2021

SABAHATTİN SAĞIROĞLU ANMA

Trabzon Derneği eski Başkanı ve
Trabzon Vakfı eski Yönetim Kurulu Üyesi
Merhum SABAHATTİN SAĞIROĞLU'nu
ölümünün 25. yılında saygı ve minnetle anıyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 29 Nisan 2021