Son Güncelleme: 25 Nisan 2024 14:25:13

“180. Yılında Türkiye’nin Ormanları”

Orman Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘‘Türkiye Ormanları Yarışma Dizisinin” beşincisi olan “180. Yılında Türkiye’nin Ormanları” temalı ulusal fotoğraf yarışmasında ‘Trabzon Vakfı Fotoğrafçılık Kulübü’ üyelerinden Sn.Gülnur Turgut ‘Samsun’da Doğa’ isimli fotoğrafıyla sergileme ödülüne layık görülmüştür. Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayınlanma Tarihi : 14 Haziran 2019

TRAFOK Trabzon Vakfı Fotoğrafçılık Kulübü Fotoğraf Sergisi

TRAFOK'2019
"Bi'de Böyle Bak"
FOTOĞRAF SERGİSİ

KARUM İŞ VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İran Caddesi No:21 Çankaya/ANKARA
Sergi, 18-26 Mayıs 2019 tarihleri açıktır.

Yayınlanma Tarihi : 20 Mayıs 2019

Trabzon Vakfı Fotoğrafçılık Kulübü Fotoğraf Sergisi

TRAFOK'2019
"Bi'de Böyle Bak"
FOTOĞRAF SERGİSİ

Açılışımızı onurlandırmanızı dileriz.

M.Zeki GÜVEN
Fotoğraf Eğitmeni
Necmettin SARAL
Trabzon Derneği Başkanı
Bilgin AYGÜL
Trabzon Vakfı Başkanı

Tarih: 18 Mayıs 2019
Saat: 14:00
KARUM İŞ VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İran Caddesi No:21 Çankaya/ANKARA
Sergi, 18-26 Mayıs 2019 tarihleri açıktır.

Yayınlanma Tarihi : 12 Mayıs 2019
TRAFOK TRABZON VAKFI FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ
2019-2020 Eğitim Dönemi Başlıyor
28 Eylül 2019

Yayınlanma Tarihi : 13 Mayıs 2019
TRAFOK
TRABZON VAKFI FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ
YIL SONU GEZİSİ

Elazığ - Tunceli - Bingöl - Muş - Tatvan - Mardin - Diyarbakır - Urfa - Gaziantep - Kahramanmaraş
27 Nisan – 4 Mayıs 2019
7 GÜN – 6 GECE

27 Nisan 2019 Cumartesi:
Ankara’dan saat 19:00 Elazığ’a hareket.

Harput-Elazığ-Tunceli
28 Nisan 2019 Pazar:

Harput’ta gün doğumunun fotoğraflanmasının ardından sabah kahvaltısını yapıyoruz. (İsteğe Bağlı). Harput Kalesi, Ulu Cami, Saba Hatun Camii, Üryan Baba Türbesi, Tunceli’ye Hareket, Feribottan Pertek Kalesi, Munzur Vadisi, Gözeler, Konaklamak için otele yerleşiyoruz.
1. gün Konaklama Tunceli (Grand Şaroğlu Otel)

Tunceli-Bingöl-Muş-Tatvan
29 Nisan 2019 Pazartesi:

Sabah kahvaltısının ardından (erken hareket edilecektir.) Elazığ üzerinden Bingöl’e hareket, Bingöl’de yüzen adaları fotoğraflıyoruz, Muş’ta Muş Lalelerini çekiyoruz. Tatvan’a Hareket, Minibüslerle Nemrut krater gölünü fotoğraflıyoruz, Daha sonra Ahlat mezarlığını ve günbatımını çekiyoruz, Tatvan a otele hareket ediyoruz, Akşam yemeği ve konaklamak için otele yerleşiyoruz.
2. gün Konaklama Tatvan (Mostar Otel)

Tatvan-Batman-Midyat- Mardin
30 Nisan 2019 Salı:

Sabah kahvaltısından sonra Tatvan’dan ayrılıyoruz. Veysel Karanı türbesini fotoğraflıyoruz, Malabadi Köprüsünü fotoğraflıyoruz, Hasankeyf’i fotoğraflıyoruz, Mor Gabriela manastırını fotoğraflıyoruz. Midyat’a kent dokusu çekiyoruz, Serbest zaman ve otelde konaklama.
3. gün Konaklama Midyat (Öğretmenevi)

Mardin
1 Mayıs 2019 Çarşamba:

Gün doğumu için Mardin’e hareket ediyoruz. Kahvaltı Mardin’de. Mardin de gün doğumu, Mardin Kalesi, Kasımiye medresesi, Mardin Ulu Camii, Mardin evleri, Tüm gün eski Mardin’i fotoğraflıyoruz. Konaklama için Midyat’a dönüş.
4. gün Konaklama Midyat (öğretmenevi)

Mardin - Eğil - Diyarbakır
2 Mayıs 2019 Perşembe:

Sabah kahvaltısının ardından Eğil’e hareket ediyoruz. Orta Paleolitik Çağda (M.Ö. 20.000-15.000) açık hava yerleşmelerinin olduğu, Asur, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı gibi birçok medeniyetlerin izlerini taşıyan Eğil’de, Baraj üzerinde Tekne Turu yaptıktan sonra Diyarbakır’a dönüyoruz. Diyarbakır Kalesi, 10 Gözlü köprü, Ulu Camii, Cahit Sıtkı Tarancı Evi Kültür Müzesi,  Dört ayaklı minare, Konaklama için otele yerleşme ve akşam yemeği.
5. gün Konaklama Diyarbakır (Dedeman Otel)

Urfa
3 Mayıs 2019 Cuma:

Sabah kahvaltısının ardından Urfa’ya hareket ediyoruz, Göbekli tepe, Balıklı Göl, Hz. İbrahim Mağarası, Urfa da gün doğumu ve gün batımı, Şanlıurfa Kalesi, Rizvaniye camii, Konaklama için otele dönüş.
6. gün Konaklama Urfa (GAPTEM Otel)

Gaziantep - Kahramanmaraş
4 Mayıs 2019 Cumartesi:

Sabah kahvaltısının ardından Gaziantep’e hareket ediyoruz, Kelaynaklar fotoğraflarız, Zeugma müzesini geziyoruz, Serbest zaman, Maraş‘a hareket, Maraş dondurması yedikten sonra Ankara’ya hareket.

Yayınlanma Tarihi : 11 Nisan 2019