Son Güncelleme: 24 Nisan 2024 01:04:47

Çanakkale Gezisi - 10 Mayıs 2016

Aziz hatıralarına saygı göstermek, vatan için canlarını seve seve veren Mehmetçiklerimizi anmak için Çanakkale'deydik.

Bugün de canlarını vatanına armağan eden o yüce Mehmetçiklerimizi de bu şekilde anmak, omuzlarımıza yükledikleri emanetlerine sahip çıkmak göreviyle dolu olarak Gelibolu'daydık.

Hem Kurtuluş Savaşımızı hem de antik Anadolu'yu yaşadık Çanakkale, Assos ve Truva ile .. Kendimizi ve geçmişimizi bulduk geleceğe sahip çıkmak için..

Yayınlanma Tarihi : 15 Mayıs 2016

TVKP Çanakkale Gezisi

Platformumuz 2016 yılının sezon sonu 10 Mayıs 2016 salı günü gerçekleştireceği Çanakkale Assos-Behramkale-Kaz dağları tahtakuşlar köyü-Edremit-Cunda Ayvalık-Bursa gezisine uygun fiyat garantisi ve taksit fırsatı sunarak katılmak isteyen hemşehrilerimizi bekleriz..

Yayınlanma Tarihi : 29 Nisan 2016

Yeni Yıl Yemeği

Platformumuz, 6 Ocak 2016 günü yeni yıl yemeğinde üyeleriyle bir araya gelerek daha sağlıklı, daha yararlı olabilmek dileğinde bulundu.

Trabzon Anneler Derneği yönetim kurulu üyesi Behice İskender'in konuk olarak katıldığı yemekte kendisine TVKP adına hediye sunumu yapılarak çalışmalarımızda beraber olabilme kararı alınmıştır.

Yayınlanma Tarihi : 10 Ocak 2016

Lemanur GÖRK hanımefendi Anısına

"Trabzon'un İlk Adım Kadınları"ndan 1955 yılında ABD Diplomat dergisi kapak resmi olan Washington Büyükelçisi Haydar Görk'ün eşi Lemanur GÖRK hanımefendinin vefatı dolayısıyla Büyükelçi Kerem Kıratlı, Vakıf Başkanı Bilgin Aygül, Trabzon'un 2. kadın milletvekili (1939-1946) Salise Abanozoğlu'nun kızları Piruze ve Gülüm Abanozoğlu, büyükelçi eşleri ve konuklarımızın katılımıyla anma toplantısı düzenlenmiştir.

ABD'de Genç Türkiye Cumhuriyetini temsil etmenin yanında, Trabzon Kadınının güzelliği ve zerafetini de taşıyarak uluslararası güzellğimizi tescil ettiren Lemanur hanımefendiyi tanımış olmanın, kendisiyle söyleşiler ve röportajlar yapmış olmanın gururuyla ışıklarda uyumasını diliyoruz.

Yayınlanma Tarihi : 23 Kasım 2015

Yeni Sezon Açılışı

Platformumuzun 21 Ekim 2015 tarihindeki yeni sezon açılışına Vakıf Başkanı Sayın Bilgin Aygül, Dernek Başkanı Sayın Mustafa Cinel sivil toplum örgütü başkanları, yönetim kurulu üyelerimiz ve hemşehrilerimiz katılım sağlamışlardır.

Yayınlanma Tarihi : 23 Kasım 2015