Son Güncelleme: 12 Aralık 2018 20:18:15

Söyleşi: "DOĞA VE İDEALİZM"

Doğa Fotoğrafçısı Prof.Dr. Adnan ATAÇ'ın konuşmacı olarak katılacağı, "DOĞA VE İDEALİZM" konulu fotoğraf sunumu ve söyleşisine hemşehrilerimizi bekliyoruz.

Tarih: 15 Aralık 2018, Cumartesi Saat 11:00
Yer: Trabzon Vakfı Ahmet Yıldız Konferans Salonu

Yayınlanma Tarihi : 12 Aralık 2018

Hamsi Günü Etkinliği

Vakfımız, Derneğimiz ve Kadın Platformumuzun hazırladığı geleneksel hamsi günü 9 Aralık 2018 günü Vakfımız salonunda gerçekleşti.

Yayınlanma Tarihi : 10 Aralık 2018

ÇAĞRI

Derneğimizin 22. Olağan Genel Kurul Toplantısı I6 Aralık 2018 Pazar Günü saat 11:00'de İnkılap Sokak 18/14 deki Vakıf salonunda yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı yer ve saatte 23 Aralık 2018 Pazar Günü yapılacaktır.

Olağan Kongremize katılmanızı dileriz.

30 Kasım 2018
Mustafa CİNEL
Trabzon Derneği Başkanı
GÜNDEM
  1. Açılış ve saygı duruşu,
  2. Divan Kurulunun oluşturulması,
  3. Yönetim ve Denetim Kurullarının raporlarının görüşülmesi,
  4. Yönetim ve Denetim Kurullarının raporlarının ayrı ayrı oylanarak ibra edilmeleri,
  5. Üye aidatlarının görüşülerek Geçici Bütçenin onaylanması,
  6. Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurullarının seçimi,
  7. Dilekler ve temenniler.
Yayınlanma Tarihi : 2 Aralık 2018

“Çınarlarımız ile Söyleşi”

Yıllarını Trabzon’un gelişmesine, kalkınmasına, hemşehrilerimizin eğitimine ve iş sahibi olmasına adamış çok fazla sayıda değerli büyüğümüz olduğu malumlarınızdır. Deneyimleri, köklü bağları, yaşanmışlıkları bağlamında onlardan öğreneceğimiz çok şeylerin olduğundan hiç kuşkumuz yoktur.

Bu amaçla, Vakıf ve de Dernek işbirliği içinde “Çınarlarımız ile Söyleşi” adı altında deneyim paylaşımları programları başlatmaya karar vermiş bulunuyoruz.

“5 Ekim 2018 tarihinde Holiday Inn Hotel'de, açılış konuşmasını Trabzon Vakfı Başkanımız Sn. Bilgin AYGÜL'ün ve moderatörlüğünü Sn. Ahmet PAŞAOĞLU’nun yaptığı yemekli söyleşi programının konukları hepimizin yakından tanıdığı ağabeylerimiz, 1925 Trabzon doğumlu, 1980-1984 yılları arasında Trabzon Belediye Başkanlığı yapmış, Sn. Hasan MELEK ve 1929 Trabzon doğumlu, Ulusoy Turizm Şirketi Başkanı Sn. Sefer ULUSOY, anılarını ve deneyimlerini hemşehrilerimizle paylaştılar.

Yayınlanma Tarihi : 7 Ekim 2018

Radyo Ses 92.7 Hasbıhal Programı

Trabzon Vakfı Başkanımız Bilgin Aygül ve Türk Halk Müziği Sanatçımız Süreyya Davulcuoğlu, 19 Temmuz 2018 tarihinde Radyo Ses 92.7'de Yekta Ahmet'in hazırladığı Hasbıhal Programı'na konuk oldular.

Yayınlanma Tarihi : 1 Ağustos 2018